lostyazilim
tr.link

Geçici email servisim için beyin fırtınası istiyorum :)

13 Mesajlar 1.747 Okunma
lstbozum
tr.link

ysnbulut ysnbulut Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 26 / 18
  • Ticaret 1, (%100)

msdselim adlı üyeden alıntı

hocam geçici demişsiniz ben şahsen geçici bi yerden mail almam bence ilk bunu kalıcı yap :D

ya şimdi biyere üye olurken eğer bu üye olduğun yer önemli biyer değilse spamlardan korunmak için 2 sn i almayacak şekilde siteme girip tek tık ile copy paste yapıp işini hemen halledip çıkıcan şuan benim gmail hesaplarım spamdan geçilmior bu tarz siteleri görünce bende yapayım demiştim sadece.. sürekli email işini yapmak boyumuzu fazlasıyla aşarki bu işin bi çok yasal düzenlemesi fln olması lazım bence

wmaraci
reklam

daFirenze22 daFirenze22 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad R** V**
  • Mesajlar 1229
  • Beğeniler 15 / 178
  • Ticaret 1, (%100)
Onu bunu bilmem ama sana tavsiyem ingilizce seç domaini

Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.

ysnbulut ysnbulut Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 26 / 18
  • Ticaret 1, (%100)
şuan için en çok arama trafiği temporary mail de var oda çok fazla değil :( hiç girmesekmiki acaba şuan elimde http://freetempmail.com diye bir domain var arkadaşlar demom orada bakabilirsiniz.. eksik fazla yorumdan kaçınmayın :)

Ek Olarak: Bana o anki zamana göre random oluşacak ve 2 saatliğine başka kimseye verilemiycek username email adı tarzında bi algoritma lazım... Şuan random oluşturuluyor fakat başka birne daha aynı emaili verme olasılığı milyonda 1 bile olsa benim için kabul edilemez.. Varmı aklında bir yolu olan bunun için beynim durdu şuan..

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al