-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Herkese merhabalar arkadaşlar... Çok değil yaklaşık 3-5 yıl önce binlerce kişinin oynadığı bu oyun hakkında Google Kitaplar'a bir e-kitap da ben hazırlayıp girmek istedim. Eski bir player'ı olduğum için oyun içi terimlere ve geçmişine hiç de yabancı sayılmam bu yüzden ilk denemem olacağı için böyle bir işe girişmenin mantıklı olacağı taraftarıyım. İlk kitabım olacağı için sizce ücretsiz mi yayınlamalıyım yoksa çok düşük 0,50 kuruş 1 tl gibi bir rakama mı yayınlamalıyım ?
Yaklaşık 1 hafta kadar önce bir forumda şöyle bir muhabbete rastladım 8 üye aralarında konuşurken Knıght Online tarihi hakkında bir kitap yazılsa keşke okurduk anılarımız tazelenirdi falan diye iç çekiyordu. Bende buradan esinlendim diyebilirim sizlere. Varsa eğer önerileriniz şimdiden alabilirim ayrıca yazmaya başlamadan önce yaklaşık 2 hafta kadar her gece ön araştırma yapmayı da planlıyorum böylece iyiden iyiye kitap acemi işi olmaz...
Sosyal olan her şey.
rude61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci | Çevirmen | Truzim İşletme Mezunu | Grafiker | Oyun Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yanındayım hocam çok hoş ve güzel çok yaratıcı bir düşünce tebrikler umarım başarılı olursun.. Saygılarımlaa
rude61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ne demek hocam bence çok güzel bir şey yapıyorsunuz destek bile çıkarabilirim hocam siz beni ekleyin hocam görüşelim... Sevgilerimlee
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
hocam üçleme bir e kitap serisi fena olmaz aslında.fena da para kırarsınız hatta ilk serisini 1 tl den koyarsınız 2. serisi 10 son seri de 100 :)
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
sinans1996 adlı üyeden alıntı
Hocam ben parasında değilim şu playerlara eskilere ahhh ulan ahh çeken insanlara eskiyi biraz olsun tazeletebilmek onlara kitabın daha başlığını gördüklerinde tebessüm ettirebilmek istiyorum.
doğrudur hocam ben şakasını yaptım zaten dediğiniz türde bir çok arkadaşım var hatta ara ara konuşuruz knightla ilgili :) bu arada şimdiden kitabınız hayırlı olsun :)
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
rude61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-