-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba iyi geceler. Aslında düşünce tamamen benim değil. Ortak bir düşünce diyebiliriz. Kabaca anlatmak gerekirse mesela bir bayan alışverişe gidiyor ve 2 elbise arasında kalıyor. Hemen fotoğraflarını çekiyor ve uygulamamıza atıyor Türkiye akışında veya takipçilerinde paylaşıyor bunu gören diğer üyeler 1 veya 2 ye oy veriyor dilerse yorumluyor. Böyle ikilemler arasında kalanlar için bir ortam isim falan düşündüm. Tek başıma yapmam mümkün degil. Birşeyler yaptıktan sonra yatırım alır. Ekip kurabiliriz. Sizin düşünceleriniz nedir?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
hocam söylediğiniz şeyleri tüm sosyal mecralarda yapabiliyorsunuz facebook ,twitter ve son zamanların gözde ve tamda sizin söylediğiniz şeyleri yapan ,yaptığı tasarladığı şeyleri satan sosyal mecra instgram gibi artık sosyal alemde yapılacak orjinal bişey malesef kalmadı ,aklınızdan geçen şeyi biraz araştırın ulan bunu da yapmışlar diyeceksiniz zaten saygılarımla hayırlı akşamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
O konu sahibiyle geliştirmiştik zaten fikiri de ortaya atan oydu sizin yorumunuzdan sonra skypetan biraz daha geliştirdik. Eğer bir sorun çıkacaksa ben vazgeçerim. Buyrun siz gerçekleştirin.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Bir kaç fenomene para yedirilerek popüler hale getirilebilecek bir proje aslında, ah bide bumubumu.com boşta olaydı tam süper olurdu. turkcell kapmış :)