Merhabalar sitemin adı huseyinkurklu.com
Sitemde son 3 aydır güncel teknoloji, donanım, sinema ve televizyon ağırlı yazı yazmaktayım. Şu 2 haftadır film izlemek isteyenlerin oranları fazla olduğunu fark edip, sinema ve televizyon kategorisine yöneldim. Sinema da yeni vizyona girmiş filmleri, ve ya daha yakında başlayacak filmlerin fragmanlarını sitemde yayınlıyorum. Filmler hakkında ilk özetini yazıyorum, daha sonra film bilgilerini araştırıyorum. Filmin fragmanını yayınlıyorum. Film vizyonda ise internette yayınlanmış bir videosu varsa siteme ekliyorum Türk filmleri hariç. Filmlerin afişlerini de aynı şekilde yazımda barındırıyorum. Ara sıra güncel dizilerin tekrarlarını'da yayınlıyorum. Şu sıralar bir aklımda güncel dizi kurtlar vadisi pusu var. İşte onun fragmanlarını ve tekrar bölümlerini ekliyorum, yine aynı şekil 1-2 dizi daha var. Şu sıralar olmasa'da telefon haberlerini yayınlıyorum. Telefon haberlerinden kastım; güncellemeler ve yeni çıkan telefonların özellikleri ve fiyatları hakkında bilgi paylaşmak. Telefon haricinde tablete dair haberlerde biraz yayınlıyorum. Daha sonra donanımlar hakkında biraz yayın paylaştım. Bilgisayar kategorisinde şimdi olmasa'da zamanında önem verdiğim kategorilerden birisidir. Bilgisayar kategorisinde ise işte yine donanım haberlerini, yeni çıkan bilgisayarlar hakkında biraz bilgi edinmek isteyenlere bilgi sağlamak için yayınladığım 3-5 makale mevcut. Bilgisayar dünyasında gelişen teknoloji haberlerini'de yine aynı şekil yer verdim. Çok da nadir olsa bilim ve teknik alanına'da yer vermiştim. Ama ilk olarak belirtdiğim gibi sinema (film) ve televizyon kategorisinde bu sıralar yayın yapmaktayım. Şimdilik günlük ziyaretçi oranım 3-5 K arasında değişmektedir. İleride sağlam hosting edindiğimde oyunları da sitemin dizinine ekleyeceğim. Sizleri'de siteme göz atmak için tıklayın.
HuseyinKurklu.com Sitesinin Kategorileri;
Akıllı Saat
Android Uygulamalar
Bilgisayar
Bilim ve Teknik
Dizi Dünyası
Donanım
Eğlence
Fotoğraf Makinesi
Genel
Grafik ve Tasarım
Günün Reyting Listesi