-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Arkadaşlar hep en sevdiğim laftır '' gerçekçi ol imkansızı iste'' ya da bunun gibi bir şeydi :) her neyse...
herkes malum kendi websitesine göre anahtar kelime yoğunluğu yapior.. benim sitede malesef ekonomi üzerine. neden malesef çünkü çok fazla ekonomi sayfası mevcut, bir o kadar da haber sitesi.
Acaba Ekonomi kelimesinde ilk sırayı almak seo çalışması ile mümkün olabilir mi? yoksa bu gerçekten de imkansızı istemek mi?
Sedat
Güzel Hayat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bİlgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Jandarma İstihbaratın sözü zoru başarırım imkansız zaman alır :) bence azim ve sabırla başarabilirsin :)
Seomple
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-ticaret & Seo Danışmanlığı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Bu kelimede ilk sayfaya kendi imkanlarınız ile gelir iseniz bilin ki sizden daha azimli olan webmaster yoktur hocam :)
Allah yardımcınız olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitenin sol alt kisminda , PATHWAY_MSG seklinde bir yazi cikiyor anasayfa koprusunun yaninda. ust kisimdaki birkac kategorinin resmi an itibariyle gorunmemekte. Daha gelistirebilecegine inaniyorum. imzadan benim siteyi de bir kontrol edebilirsin ben de portal calisiyorum. biraz daha sade olmasi daha iyi olur diye dusunmekteyim
Meyus
www.DizaynMeyus.Com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kardeşim bence ilk önce sitedeki reklamları kaldırmakla başla ordan gelecek 3-5 tık sana bişey kazandırmaz ki ekonomı sitesıne gıren az cok bılgılıdır her gordugu reklama atlamaz ayrıca ters teper 2 satır bişey okuyacak reklamlar gözüne batar. Hürrüyet bumerang kullanıosun sanırım bence ilk etapta kullanma sitene giren için ön yargı oluşmasın bak bak hurrıyetten almıs haberleri falan filan özgün deil diye dusunmesın. Mumkun oldugunca özgün içerik yayınla arkadaşların dediği gibi ondan sonrası sabır site belli bir aşamaya geldiğinde zaten link takasıda senı bulur aşka şeylerde senı bulur merak etme.
Satılık Sektörel, Jenerik, Projelik Domainler
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
yazılım
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
her kelimede çıkabilirsin ve 1 sırada da olabilirsin gereken şey iyi derecede yazılım bilgi profesyonellik ve maddiyat :)
Astropay Paykasa ve Otopay Satışı http://astropaykart.gen.tr
okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Profesyonel birileriyle çalışmassanız işiniz çok zor.