Merhaba arkadaşlar,
1.5 yıl önce aldığım alan adını yeni aktive etmeye başladım. Konu başlığı aslında hem sitemin adı, hem de gerçekten istediğim. Öncelikle sitem Tavsiye Lazım . Şu anda teknoloji üzerine haberler, incelemeler ve yazılar yayınlıyorum. Zamanla çeşitli konulara da değineceğiz. Şimdi siteyi açalı yaklaşık 2 hafta oldu. Yazıların hepsini biz yazıyoruz. Teknoloji ile ilgili yabancı kaynakları sıkı takip edip, derleme haberler yapıyoruz. Veya elimizde olan ürünlerin incelemelerini gerçekleştiriyoruz. Bazı haberlerde ilk tükçe haberlerden birini biz girmiş oluyoruz. Ancak tabii ki yeni olduğumuz için bulunmamız zor. Google tavsiye lazım yazdığımda ilk sayfada çıkıyorum. Ancak daha iyileştirmem için tavsiyeleriniz nelerdir? Siteme bakıp içerik ve görünüm ile ilgili de tavsiyede bulunabilirsiniz.
Asıl merak ettiğim tavsiye istediğim olay nasıl bulunurluğumu arttırıp, hitimi arttıracağım. Günlük ortalama 100-200 ziyaretçili kişisel sitemde linklerini paylaşıyorum. Aynı zamanda 2500-3000 hitli bir başka sitede de reklamım var.
Yakın zamanda haftalık mobil oyun ve uygulama tavsiyesi programına başlayacağım. İncelemeler devam ediyor.
Bana başka ne önerebilirsiniz?
Tavsiye Lazım