lostyazilim
tr.link

Webmaster Sitesi

21 Mesajlar 3.159 Okunma
acebozum
tr.link

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
Teşekkür ederim fersev arkadaş. Referansla üyelik değil de istenmeyen durumlara karşı yeni üyelerin yazdıkları mesajlar moderasyona tabi.

İşin içinde olunca referans isteyen forumlara da hak veriyoruz.

Örneğin bir ay önce Apple Destek forumu açtık. Rakip sitelerden gelip uygunsuz konular açıyorlar falan. Kolay değil yani forumu sağlıklı yürütmek.

elektronikssl
reklam

• Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
Epey ilgi gördü sitemiz. Özellikle Site Ekleme bölümü. Sitede 169 bölüm var dostlar. Hepsine ilgi bekleriz yahu!

• Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
Sitemizde makale paylaşıp kaynak linkinizi ekleyebilirsiniz.

Tanıtım yazılarınızı da ekleyebilirsiniz.

fullfilmizle fullfilmizle WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 21 / 4
  • Ticaret 2, (%100)
Bence yolun başındayken alan adını değiştirin. Uzantı projeyi öldürüyor. Çok ölü bir sektöre girmişsiniz. Ölü derken bir çok webmaster büyük hevesle webmaster forumu açıyor ama büyütemiyor. Çünkü ziyaretçiye farklı birşeyler veremiyor.

Sizin sitenizde ölmeye mahkum gibi çünkü siteniz yeni ve 169 bölüm eklemişsiniz. Genel webmaster formatından sıyrılıp en uzman olduğunuz bir kaç konuya yönelip o yönlü kategorilerin sayısını düşürürseniz daha çok verim alırsınız.

Umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.
erkolay

kişi bu mesajı beğendi.

Domain portföyüm - www.DomainSatis.org
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
.bbs.tr uzantısı pek bilinmiyor. Ancak "Bulletin Board Systems" yani forum sistemleri için özel bir uzantıdır ve nic.tr'den alınmaktadır. Bu nedenle daha güvenilir bulunmaktadır.

Ben bir kaç projem için .bbs.tr kullandım ve arama motorlarındaki sonuçlarından memnunum. Zaten bu projenin de "webmaster sitesi" arama sorgusu ile 2. sırada, "webmaster forumu" sorgusu ile 12. sırada ve "webmaster" sorgusu ile 14. sırada olması sonucu ortaya çıkarıyor.

Ayrıca "webmaster" kelimesinin hangi uzantısını bulabilirsiniz ki?...

Proje ölmeye mahkum mudur? Acelem yok. Sabırla devam ediyorum. Ki, zaten böyle büyük forumlarda daha yeni tanıtımını yaptım.

SEO'su, link inşası tamamen kendi çalışmalarımdır. İlk kez bu hafta bir toplu SEO paketi hizmeti için anlaşma yaptım. Henüz o çalışma da gerçekleşmedi. Sitenin durumu bundan ibarettir.

fullfilmizle fullfilmizle WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 21 / 4
  • Ticaret 2, (%100)
Webmaster sitesi Aylık aranma hacmi - 2.900
Webmaster forumu Aylık aranma hacmi - 1.900
Webmaster Aylık aranma hacmi 18.100 ( Türkiye)

Hocam Webmaste forumunda kelime odaklı yükselmenin hiç bir anlamı yok. İçerik çok önemli. Bana öyle bir bilgi sunmalısın ki diğer webmaster forumlarında bulamayım sende bulayım ve sana hayran kalayım. Daha sonra adres çubuğuna direk siteni yazarak gireyim. Lütfen beni yanlış anlamayın. Başarınızı bende istiyorum ama doğru adımlar atmanız için sadece fikirlerimi sunuyorum.

Kişisel fikrim yeni açılan webmaster forumlarında kesinlikle e ticaret kategorileri olmamalı. Yani insanları bilgi paylaşmaya yönlendirmeniz gerek. Yeni sitede e ticaret yapılması forum geleceğini öldürür.

Site Ekleme bölümü epey ilgi gördü demişsiniz. Bu bölümün yoğun olarak kullanılması siteniz ilgi gördüğü için değil. Millet bedavadan backlink ve tanıtım kazanmak için o bölümü tercih ediyor.

Ayrıca toplu seo paketi intihardan başka birşey değil.

Ben yine kategorileri azaltmanız taraftarıyım. Hayırlı Cumalar, iyi bayramlar diliyorum.
erkolay

kişi bu mesajı beğendi.

Domain portföyüm - www.DomainSatis.org

• Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
Elbette insanlar bedavadan backlink kazanmak için Site Ekle bölümüne ilgi gösteriyor hocam. Ben de zaten ince bir sızlanma olarak yazdım o cümleyi.

Aynen belirttiğiniz gibi, sitenin asıl başarısı zaten içeriklere yönelik aramalardan geliyor. Çalışkan bir ekip oluşturabilirsek, daha yüksek başarı için her şey hazır.

Toplu SEO paketini zaten sitenin çeşitli yerlerde tanınması için yaptırıyorum üstad. O paketle hedef kelimelerde yükselme beklediğim için değil.

Teşekkür ederim, size de iyi bayramlar.

• Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
Bölümlerimize moderatörler ve tasarıma katkıda bulunacak arkadaşlara Grafiker rankı verilecek şekilde katılımlar bekliyoruz.

• Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
Günlük 10-15 konu girecek Türkçe'ye hakim bir arkadaş aranmaktadır. Konular alıntı olabilir. Ancak alıntı kaynağı belirtilmeli ve konularda yazım hataları giderilmiş olmalıdır.

• Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
Penguin 3 güncellemeleri süresince "webmaster sitesi" arama sorgusu ile Google'da 2., 3., 4. sıralarda gidip geldi site. Sanırım bitti güncelleme, 3 gündür 2. sıradaki yerimizi koruyoruz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al