-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhabalar, ben ailem için çalışan bir işçiyim. Elimden geldiğince WMAracı ailesine yardım etmeye çalışıyorum. Adsense hakkında bilgiye sahibim siteleriniz hakkında tartışarak adsense almanız için fikirler üretebiliriz. Lütfen iyi niyetimi kötüye kullanmayın. Bunu söylememdeki amaçlardan biri skypetan ekleyen biri bana onaylatarak hesabı satmaya kalktı. Bir de bu konuyla beraber bir soru sormak istiyorum. Nasıl daha çok makale satabilirim? Neredeyse hiç müşterim yok. Kitap okuduğum için güzel de yazıyorum fakat olmuyor. Ne yapabilirim? Sizden tek istediğim bu soruya cevap.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hangi konularda makale yazıyorsun acaba hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
diğer webmaster sitelerini takıp et mesela *** gibi eş konu aç illa satılır makaleriniz 1-2 gün iinde
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web & Grafik ve iOS
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
merhabalar hocam makale için tavsiyem buradaki konuları takip edin ben çok denk geliyorum makale yazarı arıyanlara sizde bulursunuz illaki. Google zaten başlı başına bir nimet :) duymadıysanız bionluk.com var orda çok güzel bir satış ortamı oluşturabilirsiniz :) Siteyi girip incelediğinizde anlarsınız zaten ne yapmanız gerektiğini.
Ben kendi konuma geleyim 3. seferdir adsenseden red yiyorum hiçbir illeagel içerik barındırmama rağmen. Eğer yardım ederseniz çok memnun olurum, site imzamdaki adrestir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam, biraz sabır.
Ufak ufak işler gelmeye başladıktan sonra, güzel makaleler hazırlayarak teslim ettiğinizde işler sizi bulmaya başlıyor.
Siz kalitenizden ödün vermeyin yeter.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben makale konusunda öneri vereyim biliyorsun çoğu kişi para kazanmak için açıyor sitelerini çok kazandıran kelimelere yoğunlaşarak makale yazarsan alıcı daha rahat bulursun gibi geliyor bana ya da belki vardır konun bakamadım ama istek üzerine yazabilirsin .