Merhaba arkadaşlar. Bu, forumdaki ilk konum. Öncelikle, konuyu açarken yaptığım hatalar varsa, mazur görünüz ve uyarınız. İlgili moderatörlere şimdiden anlayışları için teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar Adsense reklam yayıncılığı konusunda daha önce bir tecrübem yok. Açtığım bir dizi sitesi üzerinden 15 içerikle yaptığım 2 başvuru, kodu yerleştirme aşamasından sonra reddedildi. Sebep olarak, özgün içerik olmaması ya da sınırlı özgün içerik (içeriklerim özgündür), kullanıcıların site içerisinde tıklama yoluyla rahat gezinmesinin gerektiği gibi nedenler sunuluyor cevapta. Site blogger altyapısını kullanır, blogspot uzantılı değildir, domain yönlendirmesi mevcuttur. Dizi sitelerinde sık kullanılan bir tema kullanılmaktadır. Dizi henüz başlamadığı için trafik yok denecek kadar azdır. Toplamda 800 kadar sayfa görüntülenmesi mevcuttur.
Bu konuda uzman arkadaşlardan yardımcı olabilecek ve adresini PM ile gönderebileceğim siteme bakıp yol gösterebilecek olanların cevaplarını bekliyorum. Eksiğim, yanlışım nedir ve ne yapmam gerekir?
Şu an içinde bulunduğum ekonomik şartlar ve çalışamama durumumdan dolayı, Adsense benim için büyük önem arz etmektedir. Bunu gözönüne alarak yardımcı olursanız, çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, yardım edene de, etmeyene de.