-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, akıl almak istiyorum sizlerden. Aklımda bir proje mevcut.
Şu anda elimde rock.gen.tr adında bir alan adı mevcut ve bu alan adına Rock Radyo yapayım diyorum? İnternet sitesi üzerinden dinlenilecek fakat Android ve İOS içinde uygulama yaptırayım diyorum. Sizce böyle bir projenin tutma olasılığı nedir?
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Neler çalacağınıza bağlı. Neler çalmayı planlıyorsunuz :D
senvedat
Webmaster/Grafiker/Editör
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** Ş**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Günümüzde radyo kültürü gitgide yok olmaktadır. Hala bizim zamanımızdan alışkanlıklarını koruyan insanlara radyonuzun kalitesi göze batacak kadar iyi olursa güzel bir dinleti sunabilirsiniz. Olmaz diye birşey yok denenebilir, şuan bende internet tabanlı bir radyo çalıştırmaktayım, para veyahutta hit bir yana kendinizi geliştirmenize büyük katkı sunar, ve inanın müthiş zevk alırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Rock müzik dostum :) Belirli saatler arasında sadece Yabancı Rock çalabilir, daha sonrasında hep Türkçe Rock olabilir.
senvedat adlı üyeden alıntı
Günümüzde radyo kültürü gitgide yok olmaktadır. Hala bizim zamanımızdan alışkanlıklarını koruyan insanlara radyonuzun kalitesi göze batacak kadar iyi olursa güzel bir dinleti sunabilirsiniz. Olmaz diye birşey yok denenebilir, şuan bende internet tabanlı bir radyo çalıştırmaktayım, para veyahutta hit bir yana kendinizi geliştirmenize büyük katkı sunar, ve inanın müthiş zevk alırsınız.
Hak veriyorum bu konuda size, umarım tutar diyeceğim artık.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yayın yapmayacaksanız kurmayın auto dj veya müzik açmakla radyo ilerlemez. Sizin radyonuza girmek yerine youtubetan dinler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bi ara bende böyle bir proje içerisine girdim ancak amaç paradan ziyade işten alınan zevkti, benim için.
Mustafa Kemal ATATÜRK!