AKDNZ adlı üyeden alıntı
O fiyata Note 3 LTE yada G3 alabilirsiniz. Bunların dışında 800 TL ye asus zenfon 6 da alabilirsiniz. İşinizi fazlasıyla görecektir.
Peki note 3mu g3 mu hocam tesekkurler
Tesekkurler bir bakayim
:D bi bakayim Teşekkürler
Hocam israf tartisilir ne yapacaginiza bagli eger sadece aramada kullancaksaniz haklisiniz ama ben foto fln da cekiyoru ondan niraz iyi bisey ariyoru Teşekkürler
rkorkmaz adlı üyeden alıntı
lg g3 al için rahat olsun iphone falan hikaye eğer marka delisi değilsen, bir kere ekranı tatmin etmiyor insanı asphalt 8 oynayacaksan küçük eranda ne zevki var. g3 den şaşma derim
Marka degil ozellik delisiyim :D g3 guzel baya fiyatida 1300 onu alcam gibi :D tesekkurler
WebUzmani adlı üyeden alıntı
t50 tavsiye ederim bizim insanımızin cebinde 20 lira olsa yeni bi marka telefon cikarsa bankadan kredi cekip gider o telefonu alır :) arkadaş bir insan 2 ayda bir telefon değiştirmi yazık günah, firmalar işi çözmüş bi seriyi öne sürüyor satiş patlaması oluyor nokia x1 cikti patladi 2 gün sonra x2 yi çakiyor bu sefer milletin %40 ı eski telefonu satip üstüe para ekleyip yenisini aliyor her zaman aynı şeyi yapiyorlar yaptiklari tek şey önceden belirledikleri özellikleri yapip sonraki seriye ekliyorlar bu oyuna hepimiz geliyoruz ne yazikki oyüzden telefonumu değiştirmiyorum t40 kullaniyorum 1 yıldır gayette memnunum yok lg 3 muş yok iphone miş hepsi tırıvı ....
Hocam 7 yildir 5800 kullaniyorum ondan almisken iyi alayim bi 5 6 yil daha gitsin istiyorum Teşekkürler
Tesekkurler =)
Hocam onla alakali cok sikayet var ama nette birde ozellik bakimindan daha dusuk degilmi neo
:D