-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Herkese merhabalar değerli wmaracı üyeleri. Ben genelde seo ve e-ticaret bölümünde takıldığım için buralara pek konu açamıyorum bi konu açayım dedim bu gün ve işinize yarar bir konu olacaktır eminim. Yapacağımız şey hem bedava hem de epey kolay.
Gerekli olanlar :
1- Android işletim sistemine sahip 1 telefon
2- Telefonun hattına uygun bedava internet VPN (Google'da arayarak çok rahat bulabilirsiniz.) Turkcell, Vodafone, Avea farklı olur dikkat !
3- Telefon modem yapılabilir olmalı yani internet paylaşılabilir olmalı.
Şimdi gerekli olan her şey elimizdeyse anlatıma geçelim fazla uzun tutmayacağım... Android telefonumuz için uygun VPN bulduktan sonra telefonda internete bedava girmenin yolunu bulduk demektir sırada bu interneti PC'ye aktarmak kaldı. Şimdi telefonumuzu modem yaparak bilgisiyarımıza bağlıyoruz ve bu bedava interneti hem telefonda hem de bilgisayarda kullanabiliyoruz. İnternetten yüksek hız beklemeyin ancak bedava olması sizler için yeterli olacaktır diye umuyorum. Bir çok kişi biliyordur belki bunu ama bilmeyenler de olabilir diye konu açma gereği duydum herkese iyi akşamlar...
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Avea'da kapandı bu açık. Daha geçen Perşembe'ye kadar mı ne kullanıyordum ben de ama artık olmuyor.
www.e-booktr.com
Ustadu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo-Adsense Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Böyle konuları açtıkca türkcell ve vodofondada kapanır :))..
1 kişi bu mesajı beğendi.
frkn
Öğrenci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ehehee. 2008 den bu yana kullaniyoruz biz. Bu arada avea kapandi diyen arkadas udp 92.. kapandi. Tcp + backquery dene bakalim.
Bu arada bu olay sosyal mecralarda gruplarda gordugunuz kadar coluk cocuk isi degil. Biz bu operator aciklarini hintlilerden ogrendigimizde kimse boyle bir seyi bilmiyordu bile. Proxy ile bi basladi sonra handler sonra vpn, inject ortalagin anasi agladi. Cogu acik kapandi ama hepsi degil. Hala 3 operatorde de acik var.
Icimizde birinin yaptigi yamuk yuzunden suan bu forumda bile konusu var...
Ne gunlerdi be opera miniyi symbian icin editlerdik. ;)
frkn
Öğrenci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Yuksek hiz beklemeyin demisin ben 5 senedir ***** kullanmiyorum. Hiz 4mb falan. :) Tabii biz vpse kurduk vpn. Kendi vpn servislerimizi kullaniyoruz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
A** B**
-