-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar merhaba,
bir organizasyon firması için sayfa hazırlayacağız. genel olarak site firmanın yaptığı işlerin tanıtımı ve resimlerden oluşacak ve biz hazırladıktan sonra belki 1 ay belki daha fazla süre bilgi eklenmeyecek. şirket faaliyet alanı şirket açılışları, web site tasarım vs olacak. optimizasyon için nasıl bir yol izlenmeli? belirli kelimeler için 1.sayfaya çıkmak mümkün müdür?
ugur50
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
resepsiyon
-
-
Ad Soyad
U** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
bi anda çıkmaz siteniz 1 ay demişiniz zor az. Link falan almanız gerekiyor, makale falan. Link konularında yardımcı olabilirim makaleyi de konu açarak bulabilirsiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1 aylık sürede ilk sayfa hedeflemiyoruz. 1 ay gibi bir süre siteye yeni bilgi girişi olmayabilir demiştim. sayfayı şöyle düşünün benim bir şirketim var ve şu hizmetleri yapıyorum diyeceğim ve bu hizmetlerin fotoğrafları yer alacak. 1. sayfa hedefimiz 5-6 ay.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu tarz güncellenmesi zor kurumsal siteler için sosyal medya hesaplarındaki gönderileri sitede akışı gösterilecek şekilde bir kaç kod düzeltmesi ile yapabilirsiniz. Bunu yaparsanız, sosyal medya hesaplarınız güncellendikçe sitenize de yansıyacaktır ve az da olsa güncellik sağlayacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.