-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Aldığınız paket sonrası trafik artışınız olursa buna doğru orantılı olarak gelir artışınız da olacaktır...
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
İçerisinde 300den fazla makalesi olupta kazancı fazla olmayan siteler de var :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blog Yazarı & Blog Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Her zaman en doğru yol, doğal olan yoldur. Google fırtınası bugün uğramasa, yarın uğramasa, yarından sonra kesinlikle uğrar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Bazı arkadaşlar Googlenin SEO paketi alanların sitelerini düşürdüğünü söylemiş. Ama böyle bir genelleme yapmak çok yanlış. Paketten pakete değişir. Link çöplüğüne dönmüş sözde SEO uzmanlarından paketler satın alırsanız siteniz tabi düşebilir. Ama bu tarz genelleme yapmak doğru değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Sadece Özgün içerik girip bu işlerden para kazanılsaydı. Seo yapmanız şart kendiniz bizzat ilgilenmelisiniz. Veya güvendiğiniz birine vermelisiniz.
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O paketler eskiden işe yarıyordu ama artık GOOGLe siz beni Slkmı sandınız dedi. Alayını temizledi. Şunu hiçbir zaman unutmayın google orjinalliğe - organiğe bakıyor. Senin siten ne kadar doğalsa o kadar dayınıklısın demektir. Paket maket vb. şeylerle bir süre belki sitenin hitte tutabilirsin velakin çöküşün yükselişinden daha hızlı olur.google sıralmada 2.3. sıradayken ansızın kendini 50. sırada bulabilirsin. ne yap yap özgünlüğe bak gerisi kendiliğinden gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Backlink hizmeti ile adsense geliri yükseldiğini hiç duymadım.
Adsense geliri yükselmesi için kaliteli içerik, kaliteli reklam yerleşimi ve güzel bir hit lazım.
İçeriği yazdırıyormuşsunuz anlaşılan. İşinin uzmanı bir arkadaşa reklam yerleşimi yaptırın bence ve sonra da sitenize hit sağlamak için backlink paketi alacağınıza sosyal medya sayfalarında sitenizin reklamını yapın. Ben de facebook sayfalarına reklam vereceğim için yoğun bir araştırma içindeyim. Ortalama 15-20 TL gibi fiyata 300k ile 600k arası sayfalara reklam verebiliyorsunuz ve kimisi reklamı 1 saat kalıcı yapıyor kimisi de 30 dk.. İşin o kısı sayfa sahibine göre değişiyor. Fakat şu da bir gerçek ki, böyle büyük kitleli bir sayfada bile 30 dk reklamda -bence- en az 4-5k ziyaretçi gelecektir diye düşünüyorum. Kaliteli içerik ve kaliteli bir reklam yerleşiminiz varsa adsense reklamlarınızda iyi para kazanırsınız diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ben şunu anlamadım. SEO çalışması yaparsanız günlük 7 lira gelir falan demişler. Bu kanıya nasıl vardınız gerçekten çok merak ediyorum.
Yapılan SEO çalışmasının dönüşü nasıl olacak o belli değil. Gelen ziyaretçiler sitede kaç sayfa gezecek, kaç reklam görüntüleyecek belli değil. Siteye gelen ziyaretçinin tıklama oranı ne olacak belli değil, reklamlar tıklama başına ortalama kaç kuruş verecek belli değil.
Gerçekten bazen WMaraci AdSense bölümünü hayret içinde okuyoruz.
- Vetch