Newton
"morior invictus"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Son alışverişimi Ağustos ayında yapmama rağmen (yapmaz olsaydım) Networ Solutions firması hesabımdan Eylül ve Ekim aylarında 4.99$ + 4.99$ olmak üzere 2 kez para çekimi yapmış. Düzenleme// 3 defa 4.99$ çekmiş
İş yoğunluğu dolayısı ile ekstreleri ayrıntılı inceleyemiyordum bugün tesadüf eseri farkettim **************ları. Hemen "Son alışverişimi Ağustosta yapmama rağmen hala para çekiyorsunuz, paramı iade edin ve kredi kartı bilgilerimi hesabımdan silin" mealinde bir mail attım. Bilmiyorum ne olacak. Kredi kartı bilgilerimi de silemiyorum kayıtlı hesabımdan. Auto-Renew tüm domainlerde off durumda üstelik.
Para iadesi gelmezse veya kredi kartı bilgilerimi silmezlerse sonraki adımda ne yapmalıyım sizce?
1 kişi bu mesajı beğendi.
ugur50
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
resepsiyon
-
-
Ad Soyad
U** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Ben silebilirim bilgilerinizi bana gönderin yada team atın bi bakalım hocam yardımcı olayım.
Birde bu tür işlerde lütfen sanal kart kullanın...
veyakup
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bendende çekmişlerdi çektikleri para domain aldığımızda yanında hosting veriyormuş onun için. Bende sizinki gibi mesaj attım parayı iade ettiler birdahada çekmediler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
btk ya şiyaket edın.
Ben *****ı şikayet edıyorum networ da kımmış yurt dışı olması ayrı mesele ama sız bı şansınızı deneyın.
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Parayı geri alamazsınız. Çünkü biz Türkler okumadan direk ileri ileri dediğimiz için onayı kendi ellerimizle veriyoruz. Aynı olay benim başıma da geldi. Godaddy'den tv alan adı almıştım. Süresi dolunca otomatik yenileme seçeneğine onay vermişim. 80 lira çektiler. Kredi kartı silme yeri yok. Sadece değişiklik yapılabiliyor. Ben de otomatik yenilemeyi kapattım.