lostyazilim
tr.link

İp Değiştirme Sorunu

4 Mesajlar 1.019 Okunma
lstbozum
tr.link

Sencron Sencron Tasarım / Yazar / Editör Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 11 / 6
  • Ticaret 37, (%100)

Başlığa ne yazacağımı bilemedim :) Makale hizmeti vermekteyim ancak yaşadığım bir soruna çözüm arıyorum. Yakın zamanda internet hattımı ev değişikliği sebebiyle nakil yaptık, bulunduğum bölge fiber altyapıya sahip, Farklı bir modem getirip taktılar ve şu an fiber internet kullanıyorum sorun ise şu, önceden kullandığım bu sitedeki http://smallseotools.com/plagiarism-checker/ özgünlük testlerinde limitim dolunca, modemi resetlediğimde limit tekrar sıfırlanıyor ve özgünlük testlerini yapmaya devam ediyordum. Ancak fiber modeme resette atsam limit sıfırlanmıyor, cmd komutu ile de ip değiştiriyorum ancak olmuyor.

Bu soruna nasıl bir çözüm üretebiliriz, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

RhomaNtiC RhomaNtiC Dmoz Editör Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgisayar/Donanım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 336
  • Beğeniler 37 / 74
  • Ticaret 2, (%100)
Fiber hizmeti aldığınız firma size sanırım Statik IP (Sabit IP) atamış, Müşteri hizmetlerini arayıp Dinamik (değişken) IP istediğinizi belirtirseniz normale döner ip adresiniz ve modemi her kapatıp acmanızda size ayrı bir ip adresi verilir
Sencron

kişi bu mesajı beğendi.

Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!

KeremEr KeremEr keremer.com.tr E-Mail Onaysız
  • Üyelik 08.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 24 / 61
  • Ticaret 2, (%100)
vpn ilede bir deneyin

Sencron Sencron Tasarım / Yazar / Editör Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 11 / 6
  • Ticaret 37, (%100)

RhomaNtiC adlı üyeden alıntı

Fiber hizmeti aldığınız firma size sanırım Statik IP (Sabit IP) atamış, Müşteri hizmetlerini arayıp Dinamik (değişken) IP istediğinizi belirtirseniz normale döner ip adresiniz ve modemi her kapatıp acmanızda size ayrı bir ip adresi verilir

teşekkürler bunu deneyeceğim.

Ek Olarak:

Kerem Er adlı üyeden alıntı

vpn ilede bir deneyin

denedim hocam, olmadı..

Ek Olarak:

RhomaNtiC adlı üyeden alıntı

İnternet sağlayıcım ile görüştüm IP yapılandırmam zaten dinamikmiş. Sorun şu ki ip adresi değişmesine rağmen sorun hala devam ediyor...

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al