lnx
kimya tek.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
kimya tek.
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
merhaba arkadaşlar;
bir domain almak istiyorum ama domain (-) li mesela goog-le.com gibi bunun site kurulduktan sonra index veyahut herhangi bir şey için sıkıntı yaratırmı yoksa normal google.com gibimi algılanır yada sorun olurmu açıkcası bilgi verebilirmisiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Arama sonuçları açısından ne kadar etkili olduğunu kimsenin bilemeyeceğini düşünüyorum ama kullanıcılar için pek tercih etmeyiz. Domain kısa olmalı, kullanıcı kolay, hızlı yazabilmeli ve başka domain ile karıştırmamalı net olmalı. Arama sonuçlarında ilk sırada olan ve - içeren bildiğim çok site var.
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
lnx
kimya tek.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
kimya tek.
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
anladım 6 harfli domain ismi ortasına - işareti ekleyip oturuyor hani görüntüde hos duruyor bilemedim başka arkadaşlarında fikrini almak isterim
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Arama motorları için farketmez. Direk giriş yapan ziyaretçiler için yazım zorluğu, unutkanlık, telaffuz esnasında tarif etme zorluklari yaşanır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İstediğiniz alan adı özelliklerine benzer proj-e.com adresi bulunmakta. Rakip olmasından kaynaklı arama motoru çalışmalarını sürekli kontrol ederim. Herhangi bir sorun yaşadıklarını görmedim.
lnx
kimya tek.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
kimya tek.
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İstediğiniz alan adı özelliklerine benzer proj-e.com adresi bulunmakta. Rakip olmasından kaynaklı arama motoru çalışmalarını sürekli kontrol ederim. Herhangi bir sorun yaşadıklarını görmedim.
Anladım hocam demmeki çalışma olursa iş yapar
Ek Olarak: Arama motorları için farketmez. Direk giriş yapan ziyaretçiler için yazım zorluğu, unutkanlık, telaffuz esnasında tarif etme zorluklari yaşanır.
Zorlanacaklarını sanmıyorum akılda kalıcı bir isimde ben sadece google üzerinde etkisi olup olmadığını öğrenmek istiyorum