-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
RedHack doğru bildiği yolda eylemliliğini süreklileştiren bir siberaktivizm grubudur.
Ayrıca bilmeyenler için şifre çalmak da hack'tir. Hack bir siteye index atmak değildir. Herhangi bir alana izinsiz girmektir.
Zone-H kayıtlarından RedHack'i sorgulatıp inandıkları şey doğrultusunda ne kadar çok iş gerçekleştirdiklerini görebilirsiniz.
Anonymous ve RedHack özgürlükçü iki siber aktivizm grubu olarak gözdelerimdir. Ayrıca "Senin dinin sana, benim dinim bana."
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Video izleyen arkadaşlar kesinlikle borçların silindiğine inanmaz orada faturayı iptal ediyor. Sanki Soma elektrik dağıtım tekrar aynı faturayı gönderemeyecek. Saçmalıktan başka bir şey değil. Reklam kokan hareketler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
anlamadığım şey koskoca redhack'in vimeo.com da 1 tane mi videosu var ve hiç kimse de takip etmiyor yoksa ben mi yanlış görüyorum :) birde 3 gün önce üye olmuşlar sırf haber çıkartmak için bence hey allahım ya :)
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
sevinen insanları anlayamıyorum gerçekten. var sayalım gerçek bi olay, peki o 1,5milyon tl kimin cebinden çıkacak? yarın elektrik faturalarının kayıp kaçak bedeli 3,5 tl den 5 tl ye çıkmayacak mı? doğuda kullanılan kaçak elektriğin faturasını sen ödemiyor musun? eğer bu olay gerçekse, ya elektriğe zam gelecek yada kayıp kaçak bedeline. lütfen biraz olayların olası sonuçlarını düşünün.
2 kişi bu mesajı beğendi.
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adamlar kattrilyona saray yapiyor asgari ucretli calisanlarda tık ses yok boyle bir ulkede yasiyoruz onun parasini yine o asgari ucretli öder zengin akp zengin mahalleye odetmez onu
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir de bunları savunanlar var hâlâ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bazen haklı bile olsanız, haksız duruma düşersiniz. Bu olay buna örnek gibi. Yani bakıyorsun, borç silmişler şu kadar meblağ vs. İyi bir şeymiş gibi görünüyor ama bunun misli halleri yine senden benden çıkacak. Yardım edeyim derken, zarara uğratıyor.
Din mevzusu yapan arkadaşa ve onun gibilere de alışalım artık. Yok bu ateist, yok bu şintoist bilmem ne. Bu tür yorumları artık bilinçli yaptıklarını düşünmüyorum. Robot haline getirildiler 10 sene içinde. 30 yaşında ki adamın düşünme yeteneğini elinden aldılar bu ülkede artık.
3 kişi bu mesajı beğendi.
www.hakancolak.com