-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Baştan sona okudum da tekrar, bilginin zekatını iyi vermiş, bir up layalım ve dua edelim :D
Allah razı olsun Ahmet hocadan, cidden üşenmeyip okuyacaklara, çok şey kazanırsınız diyebilirim. Ben konu aktifken baştan sona olmasa da yüzde 80ini fln okumuştum, şimdi baştan sona okudum sadece Ahmet abinin yorumlarını. Cidden şuan başka şeyler not aldım başka şeyler düşündürttü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
ahşap ürünleri
-
-
Ad Soyad
O** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba sitemizdeki içerikler özgün sosyal paylaşı sitelerinide tam kullanıyoruz istedigimiz sonuçda degiliz sitemize baka bilirmisiniz
www.ozturkkontrplak.com
https://www.ozturkkontrplak.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
İmlemeye çevirdiniz adam aylardır yorum yapmıyor. Oturun okuyun diyoruz sizin sorularınıza sitelerinize benzer kaç site cevapladı kitap yazarcasına. Az bir bakar insan bu adam aktif mi en son ne zaman online olmuş, konusuna ne zaman yorum yapmış...
Hem güzel hem çirkin bir arada.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Son Aktivitesi: 31 Aralık 2014 05:51 :) Hala 2015 e girmemiş. 1 yıl geride kalmış. Fakat gerçekten efsane bir konu olmuş konuyu açan hocama teşekkürlerimi iletiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster, Sosyal Medya, Seo U
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Buraya yazdığım sorumu başka bir konu başlığında arayıp bulursam yazacağım. Konuyu açan arkadaşın uzun bir süredir burada olmamasından dolayı cevap verilmeyeceğini düşündüğümden ve açtığım cevabı silemediğimden böyle bir açıklamalı düzenlemeye gidiyorum. Teşekkürler.