-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar az önce bir e-mail aldım. Adam ciddi mi yoksa benimle kafa mı buluyor :D Mail otomatik oluşturulmuşa benziyor da ? Bir bilginiz var mı ? Geri dönüş yapayım mı ? Ne dersiniz ?
Merhaba!
Guzel blogunuz furkanozden.blogspot.com icin tesekkur ediyorum.
Çok güzel blogunuz için teşekkür ederim. Birinci post "Blogger özel etki alanı dns ayarları" okudum ve bundan sonra memnuniyetle bir saat boyunce blogdaydım:) Her şeyi çok enteresan ve kolay yazılmıştır. En beğendiğim post"CSS3 yardımı ile Popüler Yayınlar Gadget'ı yapımı".
Jooble şirketinde çalışıyorum, dünyanın dört bir tarafından iş ilanlarına dair teklifleri toplıyoruz. İşim sitemizin bağlantıların eklemesi için blogcuları ikna etmektir. İşimi çok seviyorum çünkü bizde dost ekip ve iyi yönetmenlik var, maalesef, bağlantımızın eklemesi için blogcuları nasıl ikna edebilmek hiç bir fikrim yoktur, bunu yapmazsam işten çıkarılacağımdan korkuyorum:( Şu anda çeşitli bloglara mektuplar yollamasına rağmen bir saat boyunce blogunuzu okudum. Gerçekten, "Turkey" "jooble-tr.com" için bağlantının uygun olacağını emin değilim, ama linkimizi blogunuza ekleyebilirseniz ben size borçluyum!!! Ciddiyetle belirtmeli ki sitemiz çok güzel ve insanların iş bulmalarına yardım eder. İyi çalışmalar dilerim! İyi blogunuz için çok sağ olun. Yeni yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyorum!!!!
P.S. Sen "Boğa" burcundan mısın? Ben de "Boğa" burcundanım :)
Are you alright?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum bence oto mail. :) Baksana daha Türkçe doğru kullanılmamış. :) Bence bir bot sayfanızı taramış ve rastgele başlıklar çekmiş maile yazmış otomatik olarak. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Her durumda amacı bir backlink kapmak..
tif
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Astroloji İşareti Boğa
:D Adamlar çok iyi çalışıyor blogger profiline kadar girmiş. Var mı böyle bir yazılım yahu :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
dalga266
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı email banada geldi geçenlerde :D ingilizce çeviri yapmaya kalktım google ters tepki yaptı bende sildim gitti :D
Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Sanırım yabancı birileri Türkiye'de güzel bir proje yapmak istiyor, destek vermenizi öneririm, bir zarar gelmez heralde :)