lostyazilim
tr.link

Mount And Blade Warband "Sunucuyla Olan Bağlantı Kaybedildi"

6 Mesajlar 3.678 Okunma
acebozum
tr.link

dogukanktc dogukanktc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar mount and blade napoleonic wars oyunumu steam üzerinden satın aldım ancak online oynarken herhangi bir sunucuya bağlanmak istediğimde önce sunucuyla bağlantı kuruluyor diyor sonra da "sunucuyla olan bağlantı kaybedildi" diye hata veriyor. Forumlara baktım, oyun orijinal değil ise bu sorun olur deniyor ama benim oyunum orijinal.
Fakat oyunu satın almadan önce bir ara mount and blade warband in korsanını kısa bir süre denedim ve şöyle bir tecrübem oldu. korsan oyunun serialini bir yerden bulmuştum ve oyun kabul etmişti, (1.160 versiyon) sonrasında bu oyunu sildim ve bir daha yüklediğimde bir daha aynı seri numarayı girmeme gerek kalmadan oyun o korsan seri numarayı otomatik algılamıştı. sonra da ben zaten oyunun orijinalini steam üzerinden aldım ve korsanı silip (AppData daki dosyalar dahil) orijinal oyunu napoleonic wars dlc si ile birlikte yükledim.
Şimdi oyun korsan olduğu için bağlanmıyor diyorlar. ben de oyun şu an benim seri numaramı mı yoksa korsan olanı mı algıladı bilmiyorum. el ile seri numaramı gireceğim yeri de bulamadım. ne yapmalıyım, oyunum şu an orijinal mi değil mi? bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

elektronikssl
webimgo

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)
Bana sorarsanız oyunu silip CCleaner ile de iyice temizlik yapın. Sonra tekrar kurup deneyin. Olmazsa (pc kafeciler gibi konuşayım) tek çare format :D.

Altay Altay MW Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 111 / 121
  • Ticaret 11, (%100)
Valla WB mükemmel oyundur, MP oynayamaman kötü olmuş. Sanırım öyle bir sorunu olabilir. Belki kayıt defterinde vs. bilgisi kalmıştır. Onları da bir kontrol et derim ama nasıl yapılacağını inan bilmiyorum. Kolay gelsin, sorun çözülür ve oynayacak birisi istersen steam ekleyebilirsin altayevrim. Umarım çözülür, kolay gelsin.

PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net

• Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

minecraftpanelim adlı üyeden alıntı

Bana sorarsanız oyunu silip CCleaner ile de iyice temizlik yapın. Sonra tekrar kurup deneyin. Olmazsa (pc kafeciler gibi konuşayım) tek çare format :D.

Öneriniz için teşekkürler, ccleaner ile temizlemeye korkuyorum, tam bilgim olmadığı için, ama çözüm getirebilir herhalde

wmaraci
wmaraci

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)

dogukanktc adlı üyeden alıntı

Öneriniz için teşekkürler, ccleaner ile temizlemeye korkuyorum, tam bilgim olmadığı için, ama çözüm getirebilir herhalde

Hocam CCleaner'den korkulur mu yapma Allah aşkına :). Dünyanın en yararlı programlarından biridir kendisi.

• Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

minecraftpanelim adlı üyeden alıntı

Hocam CCleaner'den korkulur mu yapma Allah aşkına :). Dünyanın en yararlı programlarından biridir kendisi.

Hocam ccleaner dan değil yanlış birşeyi silmekten korkuyorum, [emoji1] bir ara yanlışlıkla nasıl başardım ama birşeyleri sildim belli ki bilgisayar vefat etmişti [emoji1]

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al