Arkadaşlar mount and blade napoleonic wars oyunumu steam üzerinden satın aldım ancak online oynarken herhangi bir sunucuya bağlanmak istediğimde önce sunucuyla bağlantı kuruluyor diyor sonra da "sunucuyla olan bağlantı kaybedildi" diye hata veriyor. Forumlara baktım, oyun orijinal değil ise bu sorun olur deniyor ama benim oyunum orijinal.
Fakat oyunu satın almadan önce bir ara mount and blade warband in korsanını kısa bir süre denedim ve şöyle bir tecrübem oldu. korsan oyunun serialini bir yerden bulmuştum ve oyun kabul etmişti, (1.160 versiyon) sonrasında bu oyunu sildim ve bir daha yüklediğimde bir daha aynı seri numarayı girmeme gerek kalmadan oyun o korsan seri numarayı otomatik algılamıştı. sonra da ben zaten oyunun orijinalini steam üzerinden aldım ve korsanı silip (AppData daki dosyalar dahil) orijinal oyunu napoleonic wars dlc si ile birlikte yükledim.
Şimdi oyun korsan olduğu için bağlanmıyor diyorlar. ben de oyun şu an benim seri numaramı mı yoksa korsan olanı mı algıladı bilmiyorum. el ile seri numaramı gireceğim yeri de bulamadım. ne yapmalıyım, oyunum şu an orijinal mi değil mi? bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.