-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Google arama sonuclarında ana sayfayı değilde konuları cıkartıyor örnek verirsek :
seo yazar diye arattıgım zaman anasayfa cıkması gerekirken alexa ile ilgili yazdığım makale cıkıyor ne yapabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
28, (%93)
Konuyu takipteyim.Aynı sorun bendede var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hocam bende öyle olduğu zamanlar da misal seo yazar aramalar da çıkmıyor ise google gibi getir yapıyorum düzeliyor. bende çok yaşıyorum o problemi
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bankaci
-
-
Ad Soyad
L** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O zaman siteye ekleyeceğiniz her yeni makaleden sonra Google webmaster tools tan ''google gibi getir'' yapın. GokhanGok adlı arkadaşın dediği gibi, girdiğiniz her makaleden sonra bunu yapmanız sizin faydanıza olacaktır.
İnternetten Para Kazanma Yolları!
http://www.ekkazancyollari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google gibi getir bagımlılık yapmaktadır. bağımlılıktan kastım şudur ki google artık bu işlem yapıldığı için bir süre sonra sitenizi otomatik indexlemeyi kesiyor ve devamlı sizden bu işlemi yapmanızı bekliyor. çok tavsiye etmem iyi çalışmalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bankaci
-
-
Ad Soyad
L** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ama google gibi getir deki olay sitenin hızlı index alması için yapılan bir işlem. Ayrıca bir makaleyi girdikten sonra çalınma riskş de var. Bu işllemi hemen yapınca google yazının size ait olduğunu tescilliyor.
emontkral2 adlı üyeden alıntı
google gibi getir bagımlılık yapmaktadır. bağımlılıktan kastım şudur ki google artık bu işlem yapıldığı için bir süre sonra sitenizi otomatik indexlemeyi kesiyor ve devamlı sizden bu işlemi yapmanızı bekliyor. çok tavsiye etmem iyi çalışmalar
İnternetten Para Kazanma Yolları!
http://www.ekkazancyollari.com