Siteleriniz uçuşa geçiyor. %100 onay garantisi ile artık siz de kazanacaksınız! Özel paketlerimiz sayesinde sitelerinizin temelini atıyor ve çok hızlı bir şekilde yükselmenizi sağlıyoruz. Adsense ile hemen gelir elde etmeye başlıyorsunuz. Paketlerde bir çok ekstra hediye işlem yapılmaktadır. Detaylar için iletişim adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz.
Güzel bir projeye sahip olan herkese bu paketleri öneriyorum. Sitelerinizin temeli çok sağlam bir şekilde kurulacak ve çok hızlı index alacaksınız. Özel taktiklerimizle de hızlıca rakiplerinizi geçeceksiniz. Ödeme iş öncesi alınır ve iş %100 garantiyle tamamlanır. Eğer onay işlemi başarısız olursa (ki hiç başarısız işlemimiz olmadı :), paranızın %100'ü iade!) hiç bir sorun yaşamayacaksınız. Eğer kaliteli bir site kurmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz...
Ödeme Yöntemleri:
Paypal - İş Bankası
İletişim:
PM
Mail: yilmazhosting[at]gmail.com
Website (Henüz Bakım Aşamasında):
AdsenseDestek.com
her gün düzenli konu girdi tüm ayarlamaları yaptı ilgilendi. 3. gün Google Adsense başvurusu yaptık az önce sorunsuz bir şekilde onaylandı. İş ahlakı olarak'da son derecede iyi bir arkadaş. Kısacası Adsense Hesabı istiyorsanız hiç düşünmeden siparişinizi veriniz. Tekrar teşekkürler UstaUser.
arkadaş 3 günlük domaine ADSENSe alacağını söylediğinde işin aslı pek inanmadım benim 1000 tane özgün içerikli siteme yetersiz içerik diye reddeden adsenseden dedim nasıl olurda alır.
Samimiyim arkadaşlar 1 haftada 1. ve 2. onayı geçtik ve rekamlar şuan aktif sitede sadece 10 konu var sitenin açıklaması Bir başka WordPress sitesi tema beğenip de bakmazsınız
Helal olsun diyorum gerçekten büyüksün 1. ödemeden sonra bir adsense daha alalım
Kolay gelsin başarılar...