lostyazilim

jotform gibi hesap kapatmayan form siteleri :(

6 Mesajlar 2.585 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

webstadyum webstadyum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ogenci
  • Konum Çankırı
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 11 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar jotformdan üyelik alıyorum aksama kapatılıyor spam illegal diye sürekli kapatıyorlar gönderilen form sayısıda 4-5 bunun bahane olarak gösterilip ücretli üyelik aldırmak için kapattıklarını düşünüyorum

hesap kapatmayan form siteleri varmı :(

böyle yazıyor
Due to terms of use violation, your account has been suspended.
It was suspected to be used for phishing. If you think this is a mistake please contact us to resolve this issue.

wmaraci
reklam

Hucukii Hucukii </ismailcaakir> Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad İ** Ç**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 57 / 78
  • Ticaret 8, (%100)
Bence kendi mail formunuzu hazırlamanız daha iyi olacaktır sisteminiz hakkında bilgi verirseniz size yardımcı olabilirim.

konu altına yazarsanız daha iyi olur :)

Develops everything always..

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Kurulduğundan beri Jotform kullanıyorum. Jotform'un kurucusu Aytekin Tank dahil olmak üzere geliştirici ekibinde de türk mühendisler bulunmakta. İllegal & Spam denetleme sistemi tamamen bilgisayar tarafından kontrol ediliyor, Jotform ekibinin bununla bir ilgisi yok. Algoritma meselesi. Düzgünce iletişime geçerseniz ve oluşturduğunuz formlar gerçekten illegal değilse bir daha kolay kolay sorun yaşamazsınız.

Madem üçüncü parti sistemlere güvenmiyorsunuz, neden kendi form sisteminizi kurmuyorsunuz?

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
ben 5 aydır jotformu kullanıyorum ve hala da sorunsuz büyük ihtimalle gönderilen e-mailler spamdır o yüzden olabilir diye düşünüyorum.
webstadyum

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

veyakup veyakup Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 30 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
1 seneyi aşkın süredir kullanıyorum günde 50 mesaj geldiğide oldu ama sorunsuz çalıştı hep dosyalarını alıp kendi sunucuma atarak kullanıyorum
webstadyum

kişi bu mesajı beğendi.

webstadyum webstadyum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ogenci
  • Konum Çankırı
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 11 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
bilmiyorum yarattıgım formda kullanıcı isminiz aldıgınız süre birde paypal eklentisini kullanıyorum akşama kapatıyorlar :(

Ek Olarak:

Hucukii adlı üyeden alıntı

Bence kendi mail formunuzu hazırlamanız daha iyi olacaktır sisteminiz hakkında bilgi verirseniz size yardımcı olabilirim.

konu altına yazarsanız daha iyi olur :)

kendi hazırladıgım form bu sitelerin verdiği seçenekler kadar kaliteli olmuyor :) hem hazırlaması basit hemde kullanıslı oldugu için kullanıyorum

Batuhan adlı üyeden alıntı

Kurulduğundan beri Jotform kullanıyorum. Jotform'un kurucusu Aytekin Tank dahil olmak üzere geliştirici ekibinde de türk mühendisler bulunmakta. İllegal & Spam denetleme sistemi tamamen bilgisayar tarafından kontrol ediliyor, Jotform ekibinin bununla bir ilgisi yok. Algoritma meselesi. Düzgünce iletişime geçerseniz ve oluşturduğunuz formlar gerçekten illegal değilse bir daha kolay kolay sorun yaşamazsınız.

Madem üçüncü parti sistemlere güvenmiyorsunuz, neden kendi form sisteminizi kurmuyorsunuz?

güvenmiyorum diye birşey yazmadım fikrimi belirttim sadece bu tarz sitelere güvenmiyor olsam alternatiflerini sorma gereği duymazdım alternatiflerini soruyorum sadece :)
ayrıca form sistemi kuracak kadarda bilgim yok :)

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al