-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ogenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar jotformdan üyelik alıyorum aksama kapatılıyor spam illegal diye sürekli kapatıyorlar gönderilen form sayısıda 4-5 bunun bahane olarak gösterilip ücretli üyelik aldırmak için kapattıklarını düşünüyorum
hesap kapatmayan form siteleri varmı :(
böyle yazıyor
Due to terms of use violation, your account has been suspended.
It was suspected to be used for phishing. If you think this is a mistake please contact us to resolve this issue.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bence kendi mail formunuzu hazırlamanız daha iyi olacaktır sisteminiz hakkında bilgi verirseniz size yardımcı olabilirim.
konu altına yazarsanız daha iyi olur :)
Develops everything always..
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kurulduğundan beri Jotform kullanıyorum. Jotform'un kurucusu Aytekin Tank dahil olmak üzere geliştirici ekibinde de türk mühendisler bulunmakta. İllegal & Spam denetleme sistemi tamamen bilgisayar tarafından kontrol ediliyor, Jotform ekibinin bununla bir ilgisi yok. Algoritma meselesi. Düzgünce iletişime geçerseniz ve oluşturduğunuz formlar gerçekten illegal değilse bir daha kolay kolay sorun yaşamazsınız.
Madem üçüncü parti sistemlere güvenmiyorsunuz, neden kendi form sisteminizi kurmuyorsunuz?
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ben 5 aydır jotformu kullanıyorum ve hala da sorunsuz büyük ihtimalle gönderilen e-mailler spamdır o yüzden olabilir diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
veyakup
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 seneyi aşkın süredir kullanıyorum günde 50 mesaj geldiğide oldu ama sorunsuz çalıştı hep dosyalarını alıp kendi sunucuma atarak kullanıyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.