lostyazilim

Wordpress Site Geç Erişim

19 Mesajlar 1.967 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

rankend rankend barankaraboga.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Adayı
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 20 / 38
  • Ticaret 2, (%100)
Merhabalar,sitem(hatadeposu.com)'da siteye erişimim çok geç oluyor bazen 1dk yı buluyor.Aynı şekilde wp admin'e girerken konu eklemek isterken bütün işlemlerde aynı sorunla karşılaşıyorum.

Db yi temizledim,optimize eklentileri cache eklentileri vs kullandım fakat sorun çözülmedi.Hosting firmam bizle alakalı olmadığını söyledi.

Yanlız şunuda belirteyim bu olay wp backup dropbox eklentisini kurdum yedek aldım ardından eklentiyi sildim ondan sonra bir süre geçti gerçekleşmeye başladı.

barankaraboga.com // rankend.com // hatadeposu.com - türkiyenin hata çözüm arşivi
wmaraci
reklam

shateiel shateiel Biologist Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 1703
  • Beğeniler 659 / 509
  • Ticaret 9, (%100)
dropbox backup kadar gereksiz bir eklentiyle daha karşılaşmadım ben. 1 hafta yedeği anca alabildi bende.
google page speed, gtmetrix ve wmaracı seo analizinde de sitenize bağlanılamıyor.
Muhtemelen o eklenti yüzünden oldu.

maydos maydos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 1, (%100)
imkan varsa, tekrar kur siteni kardeş. denedim, cidden siten açılmıyor...

sacr1face sacr1face Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webtasarım, Optimizasyon
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
benim websitem (grandparklara.com) hiç bir sorun yokken geç açılmaya başladı. Yine aynen panele bağlanırkende aynı. Ben hiç bir eklenti yüklemedim sadece WP 4.1 günceleme uyarısı geldikten sonra böyle bir sorun oluştu diye düşünüyorum.

önerilerinizi bekliyorum.

wmaraci
wmaraci

ByAbDuL ByAbDuL Giresun Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 67 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
Bende de aynı sorun var. Bende şuan postları yedekliyorum. Komple her şeyi sıfırlama yolunu deneyeceğim. Temadan kaynaklı diye düşündüm ondan olmadı. Hosting firması ile görüştüm. Onlarda komple sistemi resetledir. Sorun düzelmedi şimdi kendim çözmeye çalışıyorum..

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
super fastest cache

ayarlardan cacheyi kayıtlı kullanıcılar göster seçeneği olması lazım orayı işaretleyince sorun çözülür diye düşünüyorum

Ek Olarak: super fastest cache

ayarlardan cacheyi kayıtlı kullanıcılar göster seçeneği olması lazım orayı işaretleyince sorun çözülür diye düşünüyorum

• Üyelik 25.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
ilginçtir az önce database i komple kaldırıp tekrar yedekten yükledim ve sorun düzeldi.

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)

sacr1face adlı üyeden alıntı

benim websitem (grandparklara.com) hiç bir sorun yokken geç açılmaya başladı. Yine aynen panele bağlanırkende aynı. Ben hiç bir eklenti yüklemedim sadece WP 4.1 günceleme uyarısı geldikten sonra böyle bir sorun oluştu diye düşünüyorum.

önerilerinizi bekliyorum.

ByAbDuL adlı üyeden alıntı

Bende de aynı sorun var. Bende şuan postları yedekliyorum. Komple her şeyi sıfırlama yolunu deneyeceğim. Temadan kaynaklı diye düşündüm ondan olmadı. Hosting firması ile görüştüm. Onlarda komple sistemi resetledir. Sorun düzelmedi şimdi kendim çözmeye çalışıyorum..

Konu sürümle alakasız bir durum, sitenizi inceleyemedim açılmamakta, kullandığınız eklentiler, temalar, sitenin içeriğindeki görseller herşey etkiler açılma hızını fakat bu hız neredeyse erişimi kapatacak derece de cpanel varsa yada diğer kontrol panellerinden CPU kullanım miktarına bakarmısınız ? hosting satın aldıysanız sunucuda ki bir site saldırı yerse size de etki edecektir, herşey olabilir, eklenti filan kurduysanız kaldırın, yada kaynak kodlarda sorgu optimizasyonu yapın.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Wordpress kaynaklı erişim ve hız problemlerinin %90 oranı temadan kaynaklanır.
Önce yapmanız gereken default temalardan birine geçip hızı karşılaştırmaktır. Sonra eklentiler, .htaccess, server ve database incelemesi yapmalısınız.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

• Üyelik 25.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
hayır reseller kullanıyorum ve sadece tek site aktif. az önceki cevabımda da bahsettiğim gibi db sildim tekrar yükledim düzelti ama bu sorunun tekrar olmayacak anlamına gelmiyor. Aynı site başka bir host'a daha kurulu orası trafik almıyor sadece ama şuana kadar sıkıntı çıkarmadı.

wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al