lostyazilim
tr.link

Google News'den gelen mesaj ?

3 Mesajlar 602 Okunma
lstbozum
tr.link

HTS HTS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek master
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 201
  • Beğeniler 9 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Google News başvurusu yaptım ertesi gün mailime şu mesaj geldi ama demek istiyor.anlamadım.kabul edildimmi yoksa edilmedimmi

Hello,

Thank so much for your interest in Google News! Your submission is in our system, and our team looks forward to soon reviewing your content in more detail.

Due to the high volume of sites we review it may take several weeks before we're able to respond with an update on your site’s status. We ask that you refrain from re-submitting your site for inclusion as it may create additional delays.

While we strive to include as many sources as possible, please be aware that we can't guarantee the inclusion of your articles in Google News. We appreciate your support and patience as we work to improve Google News.

Regards,
The Google News Team

buda türkçeye çevrilmiş hali ama yine anlamadım

Merhaba,

Google Haberler'de ilgi için çok teşekkür ederiz! Sizin gönderme sistemimizde olur, ve ekibimiz yakında daha ayrıntılı olarak içeriğini gözden için sabırsızlanıyor.

Sitenizin durumu hakkında bir güncelleme ile yanıt edebiliyoruz önce sebebiyle sitelerin yüksek hacimli biz birkaç hafta sürebilir gözden. Biz ek gecikmelere neden olabilir gibi dahil edilmesi için yeniden göndererek sitenizin imtina istiyoruz.

Biz mümkün olduğunca çok sayıda kaynakları dahil etmek için gayret ederken, Google Haberler'de makalelerin alacağınızı garanti edemez unutmayın. Google Haberler geliştirmeye çalışırken biz destek ve sabır için teşekkür ederiz.

Saygılar,
Google Haberler Ekibi

Sitemiz Sosyal Sorumluluk Projesidir.
wmaraci
reklam

Erhan Erhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Amale
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 75 / 102
  • Ticaret 24, (%100)
Otomatik cevap, bundan sonraki gelen mailde olumlu/olumsuz dönerler.

Takipçi Satın Al

HTS HTS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek master
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 201
  • Beğeniler 9 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
hımm teşekkürler

yandexden news haber sitesi olarak görmedi bizi.bizim yazılarımız yayınlşandığı gün en az 10 sitede izinli yada izinsiz yayınlanıyor.bu siteleir hepsi büyük haber siteleri.yandex nevs sitesine bakıyorum çok ucuz haber içeriği olan siteler kabul edilmiş.umarın google bunu farkedip başvurumuza kıymet gösteriri

Sitemiz Sosyal Sorumluluk Projesidir.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al