-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar yeni açtığım bir kişisel blogum var. 10-15 kadar yazı var içinde tamam hemen hitleneyim yükseleyim demiyorum ama kişisel bloglarda şöyle bir olay var. 'Takipçi kazanmak' bu zor bişey ve bunun içinde blogunuzun tanınması ve bilinmesi lazım. Yazarkafe vb. gibi sitelerde yazılarımız paylaşarak tanınabilme şansımız yükseliyor. Fakat bunların dışında da hit çekip takipçi kazabileceğimiz yerler var mıdır? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Sosyal paylaşım çok önemli hocam ayrıca reklam da önemli.Tanıtım yazısı,seo çalışması da yapılabilecek alternatifler arasında.Makaleleri daha sık yazmanızı tavsiye ederim.Ayrıca reklam olmasın makale çalışmalarınıza katkıda bulunabilirim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Şimdi şöyle bir yola göstereyim sana küçük hitlerle toplamda büyük hitin olabilir ama sen gidip büyük hitli konular açarsan o pastadan payına düşeni alamazsın çünkü büyük hitte büyük siteler var sen ufaktan küçükleri topla ki toplamda büyük hitin olsun.
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dostum bende bir lol oyuncusu olarak söyleyebilirimki kendim dahil gördüğüm oyuncuların hiç biri lol blog ve forumlarına girmiyor. Bunun sebebi ise kendi forumlarının yeterince aktif olması. bir kaç data sitesi haricinde kimse o sitelere girmiyor.
Eğer hit ve takipçi kazanmak istiyorsan kod dağıtman gerekir ki buda masraflı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Çağrı merkezi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öyle şeyler yaz ki, o yazdığın şeyler sana has olsun. O yazıyı okuyan "Vay anasını, bu da neymiş böyle. Bu böyle oluyor muydu desin." Ve o yazdığın yazıyı yazanlardan bir farkın olsun. Paylaştığın yazıyı okuyan sıkılmasın. Siteden çıkmak istemesin. Kendini ele al. Sen hangi sitelerden sıkılmadan çıkarsın. Nasıl bi site ilgini çeker. Bunları cevapla öyle giriş bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
x
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Oncelikle merhaba,
Yaklasik 2 senedir kisisel blog yaziyorum. Takipci konusunda ki terettudlerini anliyorum, zamaninda bende yasamistim. Oncelikle adi ustunde kisisel blog, fazla hit alirim diye alinti yazilardan uzak dur. Kullanicilarin hosuna giden, amaca yonelik ozgun ve sade temalari tercih et. Hic bir yorumu cevapsiz birakma. Maillerini 2 gunde bir kontrol et. Seninle ayni yola bas koymus kaliteli bloglar ile uzun sureli backlink olayina gir. Ihtiyacin yoksa reklamlardan uzak dur ve sakin acele etme. Su an blogumda gunluk ortalama 500 tekil ziyaretci giriyor ve orta halli bir takipci kitlemin olustugunu soyleyebilirim.
kolay gelsin, keyifli bloglamalar:)