-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesela 2-3 ay sonra çıkacak bir filmi, diziyi full izle, tek parça izle gibi sunup googlede eklediğin konu ile üst sıralara çıkman kesinleşir. Tabii bu başka bi örnek.
Takımda sana ihtiyacımız var Andrea.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
konuyu dagıtmak ıstemıyoruz sadece bu konular uzerınden gıtmek ıstıyoruz yanı izle full izle tek parça izle konularına kesinlikle girmek istemiyoruz o zaman amacından sapacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Huseyin Kul adlı üyeden alıntı
Mesela 2-3 ay sonra çıkacak bir filmi, diziyi full izle, tek parça izle gibi sunup googlede eklediğin konu ile üst sıralara çıkman kesinleşir. Tabii bu başka bi örnek.
Spamdan başka bir şey değil.
Uygun fiyat garantisiyle, Wordpress hizmetleri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuan girin %90 aynı şey ile karşılaşacaksınız. Çok sık rastladığım bi olay. Yeni bi film çıktı diyelim bi girip bakıyim nasıl birşeymiş diye 6 sitede rahat aynı şeyi gördüm. Ya Full dedikleri filme "Film çıkınca hemen eklenicek" yazıyordu, yada filmin fragmanını koyuyordu. Bu da bi örnek tabii..
Takımda sana ihtiyacımız var Andrea.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
[QUOTE=Huseyin Kul;1133099]Şuan girin %90 aynı şey ile karşılaşacaksınız. Çok sık rastladığım bi olay. Yeni bi film çıktı diyelim bi girip bakıyim nasıl birşeymiş diye 6 sitede rahat aynı şeyi gördüm. Ya Full dedikleri filme "Film çıkınca hemen eklenicek" yazıyordu, yada filmin fragmanını koyuyordu. Bu da bi örnek tabii..[/QUO
senin o söylediğin anlık ziyaretçiden başka bişey yapmaz soruya bakarsanız yukarıya o işi yapsam yalandan etiket kasarak ziyaretçi çekerim benim derdim o değil mesela bilgiustam.com un hiç tek parça izle full izle diye etiket kasarak bu kadar popüler oldugunu sanmıyorum