oguz10
www.akvaryumbaliklari.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
UEFA 2014 yılının en iyi 11'ini belirlemek için aday listeyi açıkladı. Arda Turan'ın 11'e dahil olması için sizde oy verin...
UEFA 2014 yılının en iyi 11'i futbolseverlerin vereceği oylarla belirlenecek. UEFA.com adresinde yapılacak olan oy verme işlemine isteyen herkes katılabilecek. Milli yıldızımız Arda Turan'ın da aday olduğu listede Arda'ya oy vermek ise çok basit.
Arda Turan'a oy verin!
Arda Turan'ı UEFA 2014 yılının en iyi 11'ine taşımak için UEFA.com sitesine ya da doğrudan
http://en.toty.uefa.com/ adresine giriş yapın. Kendi 11'inizi oluşturmak istediğiniz taktik düzeni de belirledikten sonra sırayla kaleci ve defans oyuncularını belirledikten sonra ortasaha oyuncu seçimine gelin. Burada Arda Turan'ı 11'inize dahil edin. Daha sonra forvet hattını da oluşturarak oy verme işlemini tamamlayın.
Kaynak :
www.acunn.com
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.kastamonugezgini.com | www.ozkaharita.com | Yekta Balık Üretim - Youtube - http://bit.ly/2knWXWR
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / K
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sinem kobal'ı boynuzladığı için kesinlikle ona oyumu vermem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Milli, milli futbolcu, milli formayı giyen futbolcu" gibi kelimelerin anlamını bizim ülkemizde ki insanların daha iyi anlaması dileğiyle. Elbette verdik oyumuzu.
Umarım böyle olaylar örnek olur, örnek alınır.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Oyumuzu verdik hadi bakalım bu da benim favori takımım ;)
"Gafasına göre takılan adam"
Xin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bende oy verdim. Arda'yı seçtikten sonra mevkisinde Alonso gibi yıldız bir isim koymayın. Daha vasat isimleri yazın =)