bilgive adlı üyeden alıntı

Bakın lütfen, benim tartışma oluşturmaya çalıştığım yok. Bana insanlık kavramını öğrenin gibi bir kelime kullanıp hakaret ederek, ardından da sizi şikayet edeceğim demek nasıl bir yaklaşım? Benim sitenize desteğim yok ve bu tür web sitelerini onaylamıyorum dedim. Fakat, siz farklı yerlere çekmeye çalışıyorsunuz. Eğer sizi üzdüysem, özür dilerim ama ben insanlık kavramını öğrenin gibi bir cümleyi hak etmiyorum. Lütfen, daha önce yazdığım yazıları okuyun ve baltalayıcı olmadığıma bakınız. Neyse, eğer bu insanlık kavramını kelimelerini kullanmasaydınız, bunları da yazmayacaktım. Kolay gelsin.

Mesaj İD 6'ınızdaki " ve emek hırsızlığını teşvik amaçlı bir sistem. Sizde teşvik etmiş oluyorsunuz." bu bir ithamdır ve aşşalayıcı, alay edici bir sözdür .

Mesaj ID 8'deki "Biz buna hırsızlık diyoruz, bizim buralarda :) " bu sevimsiz cümleyi hangi insan Kuralları Bilerek çiğneyebilir bilmiyorum.

"İnsanlık Kavramını Öğrenin " Derken konumda yorum yapma hakkına sahipsiziniz ancak gerek web sitemi, gerek kendimi aşşalayıcı ithamlarda bulunmanız ve alay edici bir söz söylemenizden sonra bu kavramı öğrenmeniz gerektiğini ve olur olmadık yerde hiç bir kimseye hırsız, çalmak gibi kelimeler söylemeyeceğinizi bildiriyorum...

Lütfen bu konuyu dahada uzatmayalım .
İyi Günler.

Ek Olarak: Konu güncel,