-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Merhaba.
Bir wordpress sitem var, ana sayfama hiç dokunmadan alt klasöre forum kurmak istiyorum. yani mesela wmaraci.com/forum gibi olacak.
Simple-Press forum kuracağım.
Nasıl yapabilirim? kurulum esnasında simple-press soruyor mudur acaba. varolan anasayfam da silinmesin sonra.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
dosyaları atarsın derken? eklentiler wp-adminden otomatik olarak kuruluyor. kurulan eklentinin yeri değişirse çalışmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Eklenti klasörüne atın. Sonra eklentiyi çalıştırın. Siteadi.com/forum şeklinde otomatik olarak oluşturuyor. Yanlız şunu da ekliyeyim simple forumda eklentiler ücretli. Metin editörün de kodlar vs yer almıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
hocam ben belki şöyle yardımcı olabilirim bende hiç anlamıyordum ama bugün forum kurmak istedim wordpressime vede kurdum (Nasıl Becerebildiğime ben de şaştım) önce o cpanelden alt alan adı yarattım ismini direk "forum" yaptım.böylece forum.xxxxx.com diye sitemin url si oluştu.Sonra mybb en indirdiğim dosyanın içindeki her dosyayı filezilla ile forum dosyasına attım ve ardından yazım izini verdim ve forum.xxxxxx.com/install deyip enetera basınca geri alan adımları okuya okuya halletim ve oldu.
umarım anlatabilmişimdir.
ha şimdi ana sayfa gitti ama gelir herhalde biraz kurcalayıp yardım alacağım şimdi forumdan :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
bilgi için teşekkürler. wordpressde "bbpress" kurdum. kendisi otomatik olarak forum sayfası oluşturuyor ve siteadı.com/forum şeklinde olmuş oluyor sayfa.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-