-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Uzun yıllardır nette uğraşırım hazır sistemler vs. vs. ama öyle site açmışlığım yoktur (blogger hariç). Wp site kurdum kendimce ama google indexletmiyorum arşiv yapıyorum şimdilik elimde 1000 tane felan film felan oldu tema bot vs. vs. hepsi tamam sizce bu işe girsem olur mu ? Her ne kadar özgün tutsakta getiri olur mu daha önce bu işlerle uğraşan arkadaşlardan bilgi almak muhabbet etmek isterim. Ayrıca Dizi sistemimde hazır ama yayında değil. yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Dizi dediğiniz nedir hocam dizi haberleri ? fragmanlar ? dizi bilgileri ? hangisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Bakış açısına göre değişiklik gösterir, amacın hızlıca para kazanmak ve bunu illegal bir yolla yapmaksa açabilirsin, rekabeti yüksek ama her zaman kar sağlayabilen bir sektör. Doğru çalışırsan çok kısa sürede reklamdan para kazanırsın, ama benim için para önemli değil ben uzun vade de birşey istiyorum diyorsan adsense için çabala. Ve SEO yada sunucu gibi konularda bilgin yoksa bence uzak dur, uzun bir vadi de kaybolmuşa dönersin keza adult vb kelimeler olduğu gibi çok hedef olursun. Hele ki kopya içerikle iş yapacaksan, sayılı siteler gibi fark yaratmayacaksan, hiç girişme, tecrübe ile sabittir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Pawnedb yaklaşık bi 30-40 dizi felan var izlediğim, izlemekte olduğum sistem felan hazır pek bu işlere girmediğim için bilmiyorum zaten dizimag gelirse bize iş çıkmaz :D
@barisay Fan olarak bloggerda karalıyorum takip ettiğim dizileri ama dizi izleme sitesi hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Oncelikle Seoya verecek paraniz varsa girin bu ise. Sonra ekip bulmaniz gerekecek. (Altyazi cevirmen, up/down sunucu)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@AlfaOis Seo, Sunucu, Hazır Sistemler gibi konularda bilgim var o yönden sıkıntı yok tabi özgün içerikte biraz sıkıntı olabilir.
@ahmetcem96 Ekip felan sıkıntı değil aslında ama seo verecek para pek yok :)