-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO&Digital Marketing Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnanılır gibi değil gerçekten bir insanı sömürmek bu kadar kolay olmamalı.Kim bilir kaç tane gencimiz bu aptal ilana inanıp başvurmuştur.:(
https://www.seozof.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Emegin para etmediği bi ülkede yasıyoruz ne acı :((
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Hadi tecrübe kazanılacak bir iş olsa yapılan tamamda, ne kadar saçma, gerçi böyle işlere başvurursan amacın o firmaya ücretsiz gidip, kalıcı olmayı amaçlamak olmalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Firma nedir kimdir araştırmak lazım şahsen ben olsam direk arar konuşurdum telefonda ki söyleyeceğim sözler buraya yazılmayacak cinsten. Ya bu reklamı veren kişi kendi çapın da bir sitesi var ve ürün girişi yapacak birini arıyor ya da cidden bu firma emeğin karşılığının ne olduğunu bilmiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir kariyer sitesinde de ben buna benzer bir ilana denk geldim. Her 1 dakika da 1 adet kopyala/yapıştır şeklinde siteye haber yazacaksınız tek istedikleri bu. Özgün istemiyorlar. Kopyala/yapıştır sadece. Çalışma süresi 9 saat (1 saati molaymış). Verdikleri maaş 1100 TL.
İlk başta yapılır gibi geliyor ama 1 dakika da 1 haber yapıştırsanız, 60 dakika da 60 haber.
60 x 8saat = 480 haber günde. Her gün her gün dayanılır mı sizce? :)
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Bence sosyal medya hesaplarımızda bu ilanı paylaşıp Bellis Catering müşterilerini uyarmalıyız. Siz para verip ürün alıyorsunuz ama size hizmet sunanlar bedava çalıştırılıyor diye. İnternet sitelerini bulamadım. Bilen varsa iletişim bilgilerinden mail de atalım.
www.murekkephaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
her insan okur
ama her insan okuduğunu anlayamaz siz okumuş dikkat etmiş ve anlamışsınız
bu ilanı yazanlar için yorum bile yapmıyorum.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Ben Kayseri'liyim kardeşim, lakin Kayseri esnafları daha beter.
Hemen anlatayım, sizi 1.000 lira ile işi alacaklarını söylerler bu arada Kayseri'de 1.000 lira maaş alabilmek lüks bir şey, adamlar 1.000 lirayı verir/vermez ama 12-13 saat canını alır fabrikada. Her neyse konumuza dönelim, 1.000 lira asgari ücret vs. anlaşırsın gelip başlarsın. 3 ay sigortanı yapmaz, 3 ay boyunca sallar. Sonrada kovar seni, sende deli gibi hakkını helal etmezsin. Yine etme! Lakin hakkını da al, ben emeğimi kimsede bırakmadım.
Zaten öyle bir zihniyete sahipler ki: Emeğini iste "Hemen sana anarşist damgası vururlar" Eee peygamber efendimiz (s.a.v) diyor; İşçinin anlının teri kurumadan parasını verin diye, demek istediğim bu şehirdeki iş vereni ben size anlatmayayım. O kadar doluyum..
2 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu tür işlemler, stajerler tarafından panele hakimiyet için yapılır. Onlarada yol, yemek, stajer maaşı verilir. Bu tür ilanlar barındırılmamalı bile.
wordpressyapalim.com