-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
video yüklendikten sonraki video sat seçeneği ne oluyor arkadaşlar ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Haberci
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bende dailymotion sitesine uyeyim para kazanma aktif. Ancak anlamadığım bir konu var; panelde videolardan para kazanma butonu var oraya tıkladığım zaman izlemelerden kazandığım kazancım çıkıyor geçen ay 16 dolar bu ay ise 34 dolar an itibariyle kazanmış bulunuyorum. Anlamadığım ise ödemeler/payment bölümünde kazanç olarak an itibariyle 0.28 dolar yazmasıdır. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Ek Olarak: Merhaba arkadaşlar bende dailymotion sitesine üyeyim. Videolardan para kazanma butonu aktiftir. Bu ay ki kazancım 34 dolar an itibariyle geçen ay ise 16 dolar kazanmıştım. Ancak anlamadığım ise ödemeler / payment bölümünde kazanç olarak an itibariyle 0.28 dolar yazıyor.
Bu konuda bilgisi olan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PC Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
bu konuda beni bilgilendirebilecek var mı? publisher olmak için nereyle iletişime geçiyoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
kanal açıyorsunuz para kazanmayı aktif edip video yüklemeye başlıyorsunuz eskisi gibi çok uğraştırmıyor dm
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Designer -Photoshop Expert
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konu cortlamış :) Yardımcı olalım bilgimiz el verdiği kadar.
Aşağıdaki link üzerinden kayıt olarak başlıyorsunuz. Eskisi gibi prosedürlerle başınızı ağrıtmıyor. Sizlere mailler ve sitede ilerledikçe bilgi sahibi olacaksınız zaten.
Partner Link:
Dailymotion Partner
Detbig.com - Sosyal Gençlik Platformu