lostyazilim
tr.link

Saçmalayabildiğiniz Kadar Saçmalayın !

27 Mesajlar 2.951 Okunma
lstbozum
tr.link

mFurkan mFurkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Anestezi Teknisyeni
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 13 / 30
  • Ticaret 1, (%100)
Konu nerelere kaymış vay arkadaş. :) Size hayırdır gençlik nereye doğru yol alıyorsunuz. Konu sahibi bir şey denemiş ve bundan kendince olumlu dönüş almış. Sizle de gelmiş paylaşmış burada. Sizin de adamı bi dövmediğiniz kalmış.
-------
Asıl konuya gelince, dostum bence mantıklı bir yoldan gidiyorsun. Piyasa da bulunan yüzlerce film sitesinden bir farkın olmalı. Bu farkı bazıları hızıyla, kalitesiyle, alt yazısıyla falan sağlar sende bu samimi açıklamalar sayesinde farkını ortaya koyabilirsin. Konuyu mizahi açıdan ele alarak biraz daha detaya inmeni öneririm. Umarım başarılı olursun. ;)

wmaraci
reklam

webmaster1996 webmaster1996 Atatürk'ün Askeri! Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 519
  • Beğeniler 28 / 89
  • Ticaret 100, (%100)
Adam isi cozmus :)

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)
Teşekkürler @mFurkan; ve @webmaster1996;
:)
Akşam 3. konuyu da deneyeceğim oda sonuncu olacak (:

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
Keşke daha fazla deneyip konu açsaydınız:) Burada 2 etken mevcut..
1-) Sizin saçmalamak için yazdığınız cümleler, muhtemelen başka yerde konuyla alakalı çok yakın cümleler olmadığından, yani konu ile alakalı %100 özgün yorum aldığından
2-) Bahsettiğiniz anahtar kelimeniz, Arama sonuçlarında zaten ilk sayfaya çıkmaya müsait olduğundan kaynaklıdır.

İstediğiniz kadar deneyin aynı sonucu vermez. Bence anahtar kelimenin daha müsait oluşundan kaynaklanmış. Yorumunuzda buna elbette etki etmiş. Yoksa Kurtlar vadisi pusu izle başlıklı bir makalenin altına, değil 2 cümle 300 cümle saçmalayın yine tutmaz. Ha başlığınız "Hadi gel sende kurtlar vadisi izle" olur ve aranma da aynı şekilde olursa, o zaman ilk 3-4 sayfayı görürsünüz. Ama "Kurtlar vadisi pusu izle" gibi bir arama sonucunda kaçıncı sırada olduğunuzu bulmak için, Ömrünüzü tüketebilirsiniz:) Kolay gelsin.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)
3. konu da paylaşıldı arkadaşlar (:

Guneyy Guneyy se'öcü değilim.. Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 58 / 199
  • Ticaret 86, (%100)
Heyecanınızı anlıyorum :)
1080p kelimesi olmadan ilk sayfaya çıkmak için saçmaladıktan sonraki konunuz ilgi çeker :)

BeHappyDude BeHappyDude Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 37 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Mizahi olmuş özetler ve sıradışı olmak iyidir. :)

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
Arkadaşım kusura bakma ama sen sadece hayal kuruyorsun:) Hadi herkes kendi sitesinde saçmalasın o zaman. Anahtar kelimen 1080p mi ne izle diye aratırsan 1. sayfada çıkmaman bile hata. Anlamıyorsun sanırım acemisin. Yargılamak için demiyorum haddimde değil. Senin anahtar kelimende mesela Aliveli 1080p izle bu şekilde arattığında zaten ilk sayfada çıkmaman hata. Zira anahtar kelimene bu şekilde baktığımda googlede tam eşleşen sadece 8 indeks var. Sen 5. sayfa/sıra diye seviniyorsun:) Atıyorum "Kurbağaların gözleri yeşil mi" başlıklı yada anahtar kelimeli rekabetsiz, gereksiz, aranması olmayan bir yazı yazarsan indeks aldıktan sonra ilk sayfada hatta 1. sayfa 1. sırada çıkman gayet normal olur olmasına da, böyle bir aramayı ayda 1 kişi ararmı yani hit getirir mi orası sorun. Senin 1080p izle diye aradığını ben 2004 yılından beri sitelerle uğraştığım ve hatta youtube tarzı video yükleme paylaşım vs sitesi açtığım halde hiç aramadım. Arayanıda görmedim. O zaman sen saçmalayarak bu işten ayda onbinler kazanabilirsin. Nede olsa ilk sayfalardasın ve içerik sayın arttıkça daha üstlerde çıkarak hitini artırırsın. Allah gani gani kazançlar nasip etsin ne diyeyim:)))

• Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

Arkadaşım kusura bakma ama sen sadece hayal kuruyorsun:) Hadi herkes kendi sitesinde saçmalasın o zaman. Anahtar kelimen 1080p mi ne izle diye aratırsan 1. sayfada çıkmaman bile hata. Anlamıyorsun sanırım acemisin. Yargılamak için demiyorum haddimde değil. Senin anahtar kelimende mesela Aliveli 1080p izle bu şekilde arattığında zaten ilk sayfada çıkmaman hata. Zira anahtar kelimene bu şekilde baktığımda googlede tam eşleşen sadece 8 indeks var. Sen 5. sayfa/sıra diye seviniyorsun:) Atıyorum "Kurbağaların gözleri yeşil mi" başlıklı yada anahtar kelimeli rekabetsiz, gereksiz, aranması olmayan bir yazı yazarsan indeks aldıktan sonra ilk sayfada hatta 1. sayfa 1. sırada çıkman gayet normal olur olmasına da, böyle bir aramayı ayda 1 kişi ararmı yani hit getirir mi orası sorun. Senin 1080p izle diye aradığını ben 2004 yılından beri sitelerle uğraştığım ve hatta youtube tarzı video yükleme paylaşım vs sitesi açtığım halde hiç aramadım. Arayanıda görmedim. O zaman sen saçmalayarak bu işten ayda onbinler kazanabilirsin. Nede olsa ilk sayfalardasın ve içerik sayın arttıkça daha üstlerde çıkarak hitini artırırsın. Allah gani gani kazançlar nasip etsin ne diyeyim:)))

Cemil cümlemize, amin :)

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
o değil de bu ilk sıralara gelmen sana ne kadar kazandırdı?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al