FlyingFingers isimli yerli malı giyilebilir mouse ile Counter Strike Global Offensive oynadık. Video hakkındaki yorumlarınızı lütfen esirgemeyin. iyi seyirler :)
Diğer videolarını da izledim hocam. Amatör olarak hazırlanmış değil hiçbiri. Videolar içerisine eklenen sosyal medya hesapları, montaj işlemleri vs. gayet güzel. Sitenizi de inceledim. Gayet güzel, başarılar dilerim.
İlk bakış videolarını daha öncesinde izlemiştim, eğlenceli bir video olmuş. Genel olarak memnun musunuz ? Satın aldığınız yer ve fiyatı hakkında bilgi verirseniz bende almayı düşünüyorum.
Bu arada tüm oyunlar ile uyumlu çalışıyor mu ? Hareket içinde olanı varsa iyi spor yapmış olacağız :)
İlk bakış videolarını daha öncesinde izlemiştim, eğlenceli bir video olmuş. Genel olarak memnun musunuz ? Satın aldığınız yer ve fiyatı hakkında bilgi verirseniz bende almayı düşünüyorum.
Bu arada tüm oyunlar ile uyumlu çalışıyor mu ? Hareket içinde olanı varsa iyi spor yapmış olacağız :)
Öncelikle ilgin için teşekkürler. Ürünün fiyatı 150 TL. İnternet sitelerinde satın alınabilecek yerler yazıyor. Gold ve İstanbul Bilişim'de var yanılmıyorsam.
Ancak eğer sahip olmak istiyorsan bu gece bir çekiliş ilan edeceğim ve 5 tane hediye edeceğim :) Takipte kal :)
Öncelikle ilgin için teşekkürler. Ürünün fiyatı 150 TL. İnternet sitelerinde satın alınabilecek yerler yazıyor. Gold ve İstanbul Bilişim'de var yanılmıyorsam.
Ancak eğer sahip olmak istiyorsan bu gece bir çekiliş ilan edeceğim ve 5 tane hediye edeceğim :) Takipte kal :)
Çok güzel bir haber, bu konuyu takipteyim hocam yinede elzem bir durum olursa mesaj atarsan sevinirim. Son soru olarak kullanımda yorucu olacağını düşünüyorum, bu konuda nasıl ?
Kullanım şeklinize bağlı. Mesela oyun oynarken hassasiyeti düşük tutarsanız sürekli kolunuzu sağa sola sallamak yorucu oluyor. Ama benim videonun başında yaptığım gibi hassasiyeti artırırsanız normal fare kullanmaktan farksız.
CS 1.6 ve GO oynayan biri olarak bu ürünün nasıl bir verim sağlayacağını cidden merak ediyordum nokta atışı bir deneme olmuş, emeğine sağlık teşekkürler üstad...