Bu Yorum Blog mu ?
Böyle bir saçmalığı bu nereden çıkardı diyebilirsiniz :) Son dönemlerde yazılarıma yapılan yorumları inceliyorum. Çok daha az yorumlar yapılıyor fakat hepsi uzun uzun yazılmış birer blogdan ibaretti. Buradan o uzun ve anlamlı yorumlarını yazan takipçilerime çok teşekkür ediyorum. Yorumlarınız benim için hazinedeki bir altın bilezik gibidir.

Yazılmış olan son yorumlar bana blog yazmayı anımsattı. Çünkü çok ama çok uzun yorumlar okudum. Benim yazmış olduğum blog kadar yorum atan okuyucularım oldu. Bu beni hem mutlu etti. Hemde bu yorumda blog mu yazmış dedirtmemi sağladı .

Yorum Yaptı, Düşündüm.
Yorum Yaptı, Düşündüm.Yazılmış olan o değerli yorumlar yazmış olduğumuz bloga her zaman artı bir değer katar. Özellikle yapılan yorum zıt bir yorumsa... Şöyle düşünelim arkadaşlar... Bir kişi blogunuza giriş yaptı ve yazmış olduğunuz bir yazınıza tıkladı. İlk önce yazınızı okudu. Yazınızı benimsedi. Daha sonra biraz daha aşağı inip yorumları okuduğunda benimsemekten vazgeçti ve düşünmeye başladı. Bu yapılmış olan yorumlar insanın düşünmesine olanak sağlıyor. Hemen bir düşüncenin benimsenmemesi gerektiği hakkında bize ipuçları veriyor. Bu yüzden bir blog yazısında yazı kadar okuyucularda o blogun içerisinde olmalıdır. Peki bir blog yazarı okuyucusunu hangi yollarla yazısının içerisine dahil edebilir ? Aşağıya bakınız.

Şimdi sizin bloglar hakkındaki düşüncelerinizi ve bu yazmış olduğunuz bloglara yapılan yorumlar hakkındaki düşüncelerinizi alalım.

Kaynak:http://blogyazarligidersleri.blogspot.com.tr/2014/12/yorum-yapt-dusundum.html