-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İngilizce Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Bu işi iyi yapan arkadaşlar, sitelerin türkiyede bir firmada değil de godaddy gibi yurt dışı firmalarında olması googleda ozellikle google.com.tr de ust sıralarda cıkmamıza yan etkisi var mı?
Mesela everestemlak.net alan adına sahibim çok bir rakibi yok ama everest emlak yazınca en ustte veya ilk sayfada bile çıkmıyor.
Bu konuda yardımcı olabilecekler ile tanışmak isterim.
Ücret karşılığı da iş yaptırılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesela everestemlak.net alan adına sahibim çok bir rakibi yok ama everest emlak yazınca en ustte veya ilk sayfada bile çıkmıyor. " Alan adı şuanda satılık " ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 Ay önce godady üzerinden domain alıp sunucuyu yurt dışında kiraladım. uzatısı .in olmasına rağmen google.com.tr'den ziyaretçi alabiliyorum. olay tamamen sitenin içeriği ve güncel olmasına bakıyor.
Bahsettiğiniz siteyi inceledim. Sitenizde sadece index sayfası var ve satışını planladığınızdan güncel olarak aktif değil bu yüzden google sizi domain adınız ile üst sıraya çıkarak değil :)
Şahsi fikrim, rekabeti olmayan bir kelime'de çalışma yapacaksam siteyi aktif tutar satışını gerçekleştirirdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İngilizce Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet ama başka domainlerde cikanlar var. Ucuz marka tescili diye arayinca ucuzmarkatescili.com çıkıyor mesela.
Guncel olmasi sart mi? Haber scripti atsam bir kosesine , haber basliklarini alan, surekli guncellenen, onu guncel sayar mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
B** K**
-