Le10
İlk bakışta anlaşılan
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Reklam & Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, aktif halde 2 web sitem var. Biri wordpress diğeri, şehir rehberi scripti üzerine kurulu. Bu iki site birbirinden bağımsız hosting ve domain firmalarında. İki sitenin hostingini taşıyabileceğim bir hesap araştırdım.
Güzel hostingin ekonomi 2 paketi, yıllık 49,90 TL gayet uygun geldi.
6 web sitesi ve sınırsız subdomain hakkı var. 3gb disk alanı ve aylık 50gb trafik benim için yeterli.
Yakın zamanda her iki siteyide wp olarak kullanmayı düşünüyorum. Birde trafiği iyi giderse subdomain ile forum oluşturmak istiyorum. Güzel hostingte hazır forum scriptleri var mı?
Bu paketi, yada güzel hostingi kullanan arkadaşlardan tecrübelerini öğrenmek isterim.
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Aynı paketi kullanıyorum. Çok memnunum, sitem daha hiç kapanmadı yada ulaşılamıyor olmadı, çok nadir bazen sunucu yavaşlıyor yani 20 saniyede falan açıldığı oluyor sitenin. Bunun nedenini sormadım çok sık olan bir durum değil. Büyük ihtimalle yedekleme alındığında oluyodur.
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Doğrudur @barisay
Forum kurulabiliyo mu diye sormuşsun, cpanelde bir iki adımla açık kaynak kodlu bir çok forum kurulabiliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
57 / E
-
Meslek
bilgi işlem, WEB, haberci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Çok iyi bilinen bir firmada (ismini vermeyeyim) bulunan sitelerimi, yavaşlık ve incode gibi nedenlerlen ötürü biraz fazla ödeyerek Güzel Hostinge taşıdım. Kafam kulağım rahat etti. Bir defa sitelerimin açılma hızında çok fark edildi. Öneriyorum...
Le10
İlk bakışta anlaşılan
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Reklam & Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumlar için teşekkür ederim. Çok şikayetçi biri değilim, natro'da çok sorun yaşamama rağmen fazla şikayet etmedim. Ancak natro'nun paketleri pahalı geldi.
En kısa zamanda bu pakete geçiş yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben 2 yıldır hostmana ile çalısıyorum tavsiye ederim üstelik fiyatları daha cazip ve hizmetindende memnunum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
benimde 4 sitem suan güzel hosting de barınıyor çok memnunum şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım hatta suan yılbaşı indirimi var %30 ve indirimden yaralandığınız zaman çekilişe otomatik olarak katılmış Oluyorsunuz