BerkUzun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar Hürriyet Bumerang sistemini biri bana anlatabilir mı kısaca daha önce hiç kullanmadım ve nasıl para kazanıyoruz vs hiç bir bilgim yok anlatan arkadaşlardan şimdiden teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Sizden istedileri kodu siteye yerleştiriyorsunuz, kendi yazılarınızı buraya ekliyorsunuz onaylanırsa yayınlanıyor. Tanıtım yazıları size veriliyosa, 5-9 TL arası hesabınıza yükleniyor. 50-60 TL olduğunda isteyebiliyorsunuz diye hatırlıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hürriyet Bumerang sistemi profesyoneller için uygun değil bence. Amatör ve iyi kötü trafiğiniz varsa ben para kazanayım az da olsa dersen bunu tercih edebilirsin. Adamlar hazır yazıyı bunu sitene ekle diyor sen ekliyorsun kısaca tanıtım yazısı gibi. Reklam olduğu bariz belli oluyor.Konu gibi giriyorsun o yüzden kullanıcı gözünden benim adıma çok kötü bir izlenim bırakıyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bumerang 'ın site ve bloglar için çok faydası olduğunu düşünüyorum. 2 aylık web sitemi 3 gün önce ekledim. Platin tipinde üyeliğe kabul edildiğim için, Yazarkafe 'ye de içerik girebiliyorum. 10 15 tekil ziyaretçi alan site, dün 75 'i gördü 3 yazı eklemem sayesinde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hemen hemen bütün siteleri kabul eder .
www.canselkoc.com
cnylmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Ben altin uyeyim platin nasil olabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site kabul etmiyor diye bir şey söz konusu değil zaten. Yani yasadışı ve adult içerik barındıran siteleri tabi ki bu konudan ayrı tutuyorum. Onlar doğal olarak kabul edilmiyor. Onun dışında olağanüstü bir temanız, 1000 tane içeriğiniz olacak diye bir kuralları yok. Sadece sitenizin veya bloğunuzun gelişmişliğine göre üyelik tipleri var. Bronz, Altın, Platin.
Hiç Bronz seviyesinde üye olmadığım için neyden faydalanıp neyden faydalanmıyorlar orasını bilmiyorum. Paneli görmem için Bronz üye olmam lazım, hiç düşük seviye de üye olmadığım için bilmiyorum detayları.
Altın tipli üyeler, reklam alabilirler. Yayınladıklarında para kazanabilirler.
Platin üye ise, hem reklam alabiliyorlar, hem de Yazarkafe 'ye kendi yazılarını gönderebildikleri için, ziyaretçi de alabiliyorlar.
Altın üyelerin, Platin seviyeye yükselmesi için yapması gereken de, sitelerini geliştirip, tekrar onay süreci için başvurmaları.
www.hakancolak.com