Siteniz icin makaleleri, Araştırarak ve özenle yaziyorum.
Makale içine 2adet resim eklenir. İsteğe göre wordpress panelinden ya da editorluk panellerinden direk siteye ekleme de yapılır.
Ücretlendirme
100 kelime 2
200 kelime 4
300 kelime 6 ve katları şeklinde
Aldığınız makaleyi beğenmezseniz geri iade ediniz. Yerine yeni bir tanesi hemen yazılacaktır. 2. makaleyi de beğenmemeniz durumunda (makale yayınlanmadığı sürece) paranız geri iade edilecektir.
İlk calismada Ücreti, Ödenmeme riski ile karşmamak icin makaleleri vermeden önce talep ediyorum.
Ödeme: ziraat bankası
Enpara
Bu forumun dışında çalıştığım ve çalışmaya devam ettigim kurumsal platformlar mevcut ancak referans olarak gosterilmeyi kabul etmedikleri icin, Maalesef onları referans olarak buraya ekleyemiyorum, ancak çalışmaya başladığımızda zaten ne kadar titiz ve işinde disiplinli bir insan ile karşı karşıya olduğunuzu anlayacak, yaptığım işten memnun kalacaksınız.
Teşekkürler
REFERANSLAR
Arkadaştan 50-60 tane 7 ayrı kategori de makale aldım. Makalenin tamamını farklı araçlar ve manuel olarakta kontrol ettim. Kesinlikle özgün, seo uyumlu ve son derece kaliteli makaleler yazıyor. Kesinlikle tavsiye edebileceğim birisidir.
Arkadaşla uzun soluklu anlaşma yapılmıştır ve alınan hizmet kalitesi oldukça yüksektir.Tavsiye ederim.
Ek Olarak:
İşini başarıyla yerine getirmektedir.Tavsiye ederim.
Ek Olarak:
İşini başarıyla yerine getirmektedir.Tavsiye ederim.
Uzun soluklu iş alındı. Devamlı ve istenilen konularda yeterli içerikler ile beklentilere cevap veriyor. Teşekkürler.
Kendisi ile bir haftadir calisiyoruz. Oldukca ilgili ve gayretli.Taysiye ederim
Arkadaş news kayıtlı haber sitemizde editorluk hizmeti de vermektedir. Elinden gelenin en iyisini yaparak kaliteli içerikler sunmaktadır. Uzun vadeli ve özgün kaliteli içerikler arıyorsanız tavsiye ederim.
Teşekkürler
Teşekkürler
Makale alımı yapıldı ve alınmaya devam ediyor. Arkadaş güvenilir titiz biridir.
Iletisimi gayet kuvvetli, leb demeden leblebiyi anliyor. Bu ozelligi sayesinde yazdigi makaleler hem akici hem de aciklayici oluyor. Seo tarafindan da olumlu donusler oluyor.
Umarim daha uzun vadeli calisabiliriz, tesekkur ederim kendisine tekrardan.
İki farklı site için üç aydır bizimle çalisıyor. Yazılarindan ve calisma anlayisindan oldukca memnunuz. Disiplinli ve arastirmaci. Tavsiye ederim.
Kaliteli yazılar yazan birisi. Tavsiye.
Alanı olmamasına rağmen istediğim konuyu titizlikle araştırıp gerekli makaleleri çok hızlı bir şekilde tarafıma teslim etti. Kesinlikle tavsiye ettiğim bir arkadaş. 10 adet yazıyı çok kısa sürede tarafıma iletti, uslüp olarak ve iş yapma stili olarak çok başarılı
Tam istediğim şekilde makaleler yazmakta. Zamanında ve titiz iş yapıyor
anlaşıldığı gibi makaleleri teslim etti teşekkür ediyorum :)
Merhaba
Dün yazdığımız iş ile ilgili kendisine işimizi teslim ettik. Profosyonel yazısı ve imla hatası olmadan sürdürebilmesi bizi gerçekten memnun etti. www.granices.com/urun/ katagorisinde yazdığı yazıları görebilirsiniz. Ellerine sağlık.
Dün yazdığımız iş ile ilgili kendisine işimizi teslim ettik. Profosyonel yazısı ve imla hatası olmadan sürdürebilmesi bizi gerçekten memnun etti. www.granices.com/urun/ katagorisinde yazdığı yazıları görebilirsiniz. Ellerine sağlık.
Makalelerini okuduk ca tekrar yazasım geldi. Profesyonel bir yazarın ve karakterin buluştuğu nokta kesinlikle burasıdır.
umayya ile bir süredir çalışıyoruz. Yaptığı işe gerçekten değer veren biri. Makaleleri zamanında teslim etmiştir. Gözü kapalı çalışabilirsiniz.
Ben zor bir yöntem istedim aslında. Aynı konuda farklı kelimelerle makaleler yazmasını istedim. Beklediğimden daha iyi oldu. Gerçekten söylüyorum ama.
Arkadaşlar çok güzel işler çıkarıyoruz. Şuan artık forumu ona emanet ettim. Güvenimiz sonsuz. Özgün içerikler noktasında ve makale kalitesinden emin olabilirsiniz.