-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, wp sitemize super cache eklentisi kurduk bütün ayarlar tamam ama yapılan değişiklikleri göstermiyor, saatlerce görünmüyor, bunun başkaca bir ayarı varmıdır. Yeni yazılar bile çıkmıyor çok ilginç bir durum.
Site performansında kayda değer sonuçlar var ama dondurdu resmen siteyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Eklediğiniz yazılar mı gözükmüyor ? Kurduğunuz eklentide cache temizleme özelliği olması lazım, siteye 2-3 tane konu ekleyince cache silerseniz güncel olarak ekledikleriniz görünür.
1 kişi bu mesajı beğendi.
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bendede oluyor, mesala footer bölümüne bir şey eklediğimde anasayfada bu değişikliği göstermiyor. Ama başka bir kategori veya sayfayı ziyaret ettiğimde bu değişiklik görünüyor. Başka cihazlardan giriş yaptığımda ise bu değişiklik ilk defa ziyaret eden bir cihaz ise gerçekleşiyor. Tarayıcı önbelleği ile alakalı bir durum olabilir diye pek üzerinde durmuyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet ama her seferinde wp-content üzerinden cache silimi yapmamız gerekecek ? Panelden ön bellek temizle dediğimizde temizlemiyor, hiçbir etkisi olmuyor. ekleti ara yüzünde dosyaları siliyor gözüksede değişiklikler yok, bugün 3 yazı eklendi mesela otomatik hiçbirisi piyasada yok.
Eklentinin bu özelliği böyle ise kaldıracağım..
Ek Olarak: Arkadaşlar şimdide başıma bela oldu eklenti, w3 total kurmaya karar verdim ama super cache silinmiyor, unistall.php dosyası yok bi kere içerisinde, 777 değerlerinide verdim, wp panelde silindiği halde ftpde dosyaar silinmiyor, yapıştı kaldı !