-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir arkadaşım, benden çalıştığı iş yerinin web sitesini yapmamı istedi. (Para karşılığında) Usta değilim bu konuda ve bunu arkadaşıma da söyledim. Ama yine de benim yapmamı istiyor.
Siteye hazır bir tema kurup gerekli ufak tefek düzenlemeleri yapacağım. Hosting/domain gibi masrafları saymazsak, bu işten kaç para işçilik almam uygun olur? Hakkımdan fazlasını almak istemiyorum.
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Zaten arkadaşınmış hayrına yapıver işte ne olacak.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
WordPress kurman 5 dakikanı almaz. Ufak tefek ayarlamaları yapman da 5 dakikayı geçmez. Hayrına yap derim. Sevap kazanırsın. :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Normalde bu işten para alman çok olağan normal bir durum fakat yeterli bilgin olmadığı için herkez hayrına yap diyor. Ama 2 yıldır bu işle uğraşmış olsaydın yani 2 yıl emek harcasaydın kimse böyle birşey demeyecekti. Ama ufak bir para alman uygun gibi(şahsi fikrim) daha sonrada biri gelip ben o siteyi beğendim, hayrına banada yap gibi bir şey diyebilir sonra ona fiyat çıkarırsın bunu ücretsiz yapmıştın banada yapıver 5 dk diyebilir.. :)
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
zxyxyz adlı üyeden alıntı
Zaten arkadaşım için olsa yaparım. Arkadaşım çalıştığı iş yeri için yaptıracak. Yani iş veren arkadaşımın patronu. Ama yine de hayrına yapabilirim aslında, zor bir şey değil sonuçta :)
O zaman iş başka hocam. Otuz-kırk lira alın diyeceğim ama değer mi? Bu kez de para ile yaptın diye hep seni rahatsız edecek, güncellemeler ve içerik girdileru için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :) Para almamaya karar verdim, böylece sorumluluk da almamış olurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web Tasarım - CMS
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Para dosttan kazanılır. Emeğini isteki yorgunluğun çıksın. Site yapmak işi 5 dk değildir. Yaptığınız işi küçümserseniz karşınızdaki müşteri sizi umursamaz bile. Ne yaptınki zaten der. Wordpress veya başka cms yazılımlar işin sadece temelidir. Katlarını atarken güzellik katmaz iseniz 5 dk. site olur. Yaptığınız işte bişeye yaramaz.
Değerli kardeşim yolun başındasın sanırım. Güzel iş çıkaracaksan eğer güzel bir fiyat ver.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
gayrimenkul Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
500TL uygun bir fiyat olacak diye düşünüyorum, sakın bedava yapma! piyasayı öldürme.
3 kişi bu mesajı beğendi.