-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Merhaba arkadaşlar. Bir sitenin toplam anahtar kelimeleri kaç harften yada kaç kelimeden oluşmalıdır? Teşekkürler.
Ek Olarak: yokmu bilen arkadaşlar daha doğrusu ben hariç bilmeyen yoktur unuttum bende:S
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Wmaracı Seo analiz bölümünde anahtar kelimenin 260 karakterden az olması gerektiği yazıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
hocam anahtar kelımelerınız fazla abartmayın once kelımelerınız belırleyın dah soonra aralarında n en çok arananları seçın bnm tavsıyem odur.
arama hacmınbı oğrenmek konusunu zaten bılıyosunuz dur bılmıyosanız pm atın bn sıze yardımcı olurum.
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
hocam 260 kewlıme anasayfa anhtar kelımesı yapacaksanız tavsıyem okadar ucurmayın bn 10 anahtar kelıemsını geçmesını tavsıye etmıyorum bu bnm goruşum tabı kı ustatlar dah ıyı bılır
260kelı oluşturacanıza kadın sıtesınde hangı alan yoneleceksenız o kelımelerın aranma hacımlerını oğrenın en ıyılerını secın anahtar kelıme yapın dığer kelımelkerıde yazılarınızın ıçınde geçırın
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Alıntı:
flashoyun Adlı Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam 260 kewlıme anasayfa anhtar kelımesı yapacaksanız tavsıyem okadar ucurmayın bn 10 anahtar kelıemsını geçmesını tavsıye etmıyorum bu bnm goruşum tabı kı ustatlar dah ıyı bılır
260kelı oluşturacanıza kadın sıtesınde hangı alan yoneleceksenız o kelımelerın aranma hacımlerını oğrenın en ıyılerını secın anahtar kelıme yapın dığer kelımelkerıde yazılarınızın ıçınde geçırın
anladım çok teşekkürler.
aslında bu yazdıklarıma şaşıyorum ben dah adsense alamadım sıteye işte
Hep bu onlıne oyun yuzunden bırakamadım şunu
Darkorbit
bı bırakamadım yahu