Mehmet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konu ismindede belirttiğim gibi Wordpress Hosting ile Normal Hosting arasındaki fark nedir ? hangisini önerirsiniz her sitem wordpress üzerine kurulu olacak
Awoor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hosting Yetkilisi
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
aslında fark yok 1 irine wordpress kurup veriyorlar diğerine boş .D
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Farkı yok hocam :D Pazarlama trickleri
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fark yok derken yanlış bilgilendirme yapmayalım arkadaşlar. Evet ikiside aynı şey hosting sonuçta ama wordpress hostingler wordpresse tam olarak uyumlu şekilde ayarları yapılmış hostingtir. Yani normal bir hostingte her hangi birşey yapmak istediğinde engellemeler veya uyumsuzluklar ile karşılaşma ihtimali var ama ihtimal diyorum. Wordpress hostinglerde ise hostingin bütün ayarları yapılmış oluyor. Sonuç olarak ikiside aynı şey sadece biri ayarları yapılmış bir diğeri standart. Ama normal hastinglerde de sıkıntı yaşamazsınız yeterki kaliteli bir yerden alın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Genel olarak aynıdır. Sadece olarak WordPress in ihtiyacına göre ayarlanmıştır. Atıyorum mesela normal hostingte yüzde 25 cpu izni veriliyor ama wordpress te 50. Wordpress hosting alırkende dikkat etmeniz gerek, her firma wp hosting satıyorum diyor ama onlarda sadece paket ismi wp hosting. optimize edilmemiş, ayar yapılmamış. satış için öyle yalanlar diyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
alastyr wordpress hosta ne dersiniz 2 adet wordpressi ayni sunucuya kuracağim alan adi da ayni biri blog biri soru cevap için alastyr sınırsız wordpress hostu düşünüyorum ne dersiniz
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Öylesine geziyordum rastladım. Eski bir konu ama bir daha aynısını aratan olursa diye yazıyorum. Her hosting bunu yapmıyor ama bazıları optimizasyonlar yapıyor, sorgu sayısını azaltarak sitenin daha hızlı açılmasını ve daha fazla hit kaldırabilmesini sağlıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
%100 cpulu host al. Turhosta mevcut 3 ay 150 tl Portal hosting. Ben ondan kullanıyorum Cpu %100 olsa bile bir sorun yaşamıyorsun hosting kapatma gibi.
cagdaskorkmaz.com.tr