-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar bendede arkadaşın sorununa benzer bir sorun var benim sitenin hemen yan sektöründe faaliyet gösteren bir site var daha yeni en fazla 2 yada 3 aylıktır ama benden eklediği konularla benden üstte çıkıyor anlayabilmiş değilim açtığım konuların seo uyumlu olduğunu düşünüyorum.
camperx3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
belirli ücret karşılığında sana hit sağlayabilirim günlük 1000-2000 arası
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Etiketleme , yazı başlıkları ve konu içindeki özgün kelimelerinizi daha doğru bir şekilde yaparsanız sizin için daha iyi olacaktır.Ayrıca hangi tarzda yazılar yazıyorsanız onunla ilgili bloglarada göz atmanızı tavsiye ederim zira yardımcı niteliğinde olacaktır.
binbiralem.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
bende bir blogcuyum ben 3 ayda hitleri yerine koydum ne reklam nede başka bir şey olay kelime ve CÜMLEde bitiyor.Bloğun çok iyi ama kelimeler ve kurduğun cümleler seoya uygun değil."Yaşasın lacivert güç" Mesela Sizce kim bunu googlede arar ? Bloğunuz hedefine ulaştığında bu tür başlıklar koyabilirsiniz ama hit alman için biraz daha insanlar neler arayıpta bloğuma gelebilir diye düşünün.Makalenizdeki yazdığınız cümlelere soru kalıbıda ekleyin.Birde keywordslerinizi gözden geçirin.