KeremZOR
o kadar zor değilim
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Uİ Designer & Web developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar bu sabah bilgisayarı açtığımda herşey normaldi windows yüklendi hoşgeldiniz yazısı geldi ve sonrası simsiyah sadece mause imleci gözüküyor.Bi kaç kere açtım kapadım bilgisayarı ama hep aynı şey oldu ne yapmalıyım? ben sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum ama siz ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum.Bu yazıyı nerde yazıyor diye düşünüyorsanız bozulan pcde değil babamınkinden yazıyorum :)
Bu arada windows 7 kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Hentbol Hakemi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
XP olsa virüsden dolayı diyecektim fakat Windows 7 nin güvenlik duvarı XP ye göre daha sağlam. Yinede böyle olabilir diye düşünüyorum pekte emin değilim açıkçası. Ekran kartında sorun olsa bunu yapmazdı dostum benim düşüncem bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu tür durumlarda görmeden birşey söylenebilmesi zor ama; Bilgisayar açılırken F8'e bas Güvenli Modda başlat. Öyle dene bakalım bi açılacakmı. O da olmadı, F8 e bas yine açılışta, VGA modunu etkinleştir i seçip başlatmayı dene.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
oda olmazsa windwos dvd'si takıp başlangıç onarma yap
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Başlat çubuğu vs gelmiyorsa windows explorer çalışmıyodur. ya virüs silmiştir yada başka bir şey olmuştur öğrenmek için öncelikle ctrl+alt+del tuşlarına baş ve açılan ekrandan görev yöneticisini seç. Sonra görev yöneticisinden işlemler penceresine geç. Buradan yukarıdaki menülerden dosya ya tıkla ve yeni işlem çalıştıra bas. oraya explorer.exe yaz enterle çalışırsa virüs v.s engelliyordur açılmaz veya bulunamadı derse silinmiştir. Başlangıç onarma yap
Teknodünya.com | Teknoloji Gezegeni
KeremZOR
o kadar zor değilim
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Uİ Designer & Web developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
dediğiniz herşeyi denedim fakat hiçbiri olmadı tekrar söylüyorum hoşgeldiniz penceresi geliyor gittiğinde heryer siyah
Ek Olarak: windows onarmayı nasıl yapıcam cdsi yok :S
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siyah ekran geldikten sonra mouse'ın imleci var mı?Hareket ediyor mu?