lostyazilim
tr.link

Bu bir tanıtım yazısı olabilir mi?

2 Mesajlar 573 Okunma
acebozum
tr.link

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
Merhaba arkadaşlar
ilgili konu : Sitesinde 1 Tanıtım yazısı yayınlayana Zihin Okuma Scripti Hediye

bir arkadaş sitesinde aşağıdaki yazıyı yayınladı ve hak ettiği scripti vermediğimi iddia ediyor.
sizce gerçekten bu bir tanıtım yazısı mı , kendisine scripti vermeli miyim?

Türkiye LGBTİ Birliği

LGBT (ya da GLBT), “lezbiyen”, “gey”, “biseksüel” “transseksüel” kelimelerinin baş harfleridir ettik. Bu bazen LGBTT (Lezbiyen, gey, biseksüel, transseksüel VEYA travesti) Şeklinde de Yazilir. Ancak Türkiye, LGBT bireylerinin var oluşunu Henüz tam anlamıyla Kabil etmiş degil. Medyaya YANSIYAN Şiddet ziyaretinde cinayet Olayları imkb buzdağının sadece sadece Görünen Kısmı … Toplum ve Üyelerinin LGBT İÇERİSİNDE Rahat bır sekılde varlığını sürdürebilmesi Click devlet Tarafindan HERHANGİ Bir adım atılmadı VEYA HERHANGİ Bir düzenleme gerçekleştirilmedi, göster şu bir Click.
Öfke KUSMUKLARI İÇERİSİNDE SAĞLANAN BİRLİK
LGBT Mensupları; öfke, dışlama, cinayet olaylarının gölgesinde Şiddet varlığını idame Etmeye çalışmaktadır ettik. Toplum onu Ne Kadar görmezden gelse de, medya Click sadece sadece birer haber Konusundan ibaret olsalar da Onlar gider Her Şeye Rağmen birlik olmaya kararlılar.
Lezbiyen, gey, biseksüel, trans onu Geçen gün toplumda yer’de kazanması imkb OLUMSUZ gelişmelerin gölgesinde yaşansa da ıyı bır durum bireylerinin interseks A.Ş. Olarak goruluyor.
En Kapsamlı ORGANİZASYON
LGBT mensubu insanlar Bir araya gelmek Click Daha Önce denemelerde Bulundu ancak En Kapsamlı organizasyon İlk Defa www.lgbti.org Tarafindan gerçekleştirildi. Amaçları Tüm örgütlerini Isteklerini tüksek sesle dile getirmek ziyaretinde toplamak sitelerini Bir ​​Arada ettik LGBT.
GÖNÜLLÜ ÜYELER
Yazar A.Ş. editörler gerek yazılan Makaleler olsun gerekse yabancı dilden çevirilen Makaleler olsun organizasyonda hicbir Ücret Talep etmeden Gönüllü Olarak çalışmaktadır.

https://archive.today/m2RS7

aramızda geçen diyalog

ilgili kişi: hocam belirli bir tarih var mı yazmak için? yarın sunumum var da onun için sordum
ben ne zaman yazmak isterseniz
yazıyı yayınladıktan sonra haber verirseniz scripti size gönderiririm
ilgili kişi: tamam hocam yarın sunumdan sonra bu işi halletmeye çalışacağım.
ben: ok kolay gelsin
ilgili kişi: eyvallah hocam

ben: sitenin pr'si 0 hani bir şey olmaz dedim.
script'i görmüştür üye olmuştur ilk mesajını yazmıştır dedim
ama gördüğüm kadarıyla aldığın işe bile saygın yok
okumaya bile tenezzüle etmediğin o yazıyı okuduktan sonra sil

ilgili kişi: forumda anlatırsın derdini artık.
ben: ok lütfen şikayette bulun.
ilgili kişi: gerekçen ne peki vermemek için?
ben: forumda konu açıyorum
3 kişi scripti ver desin verecem söz.

elektronikssl
webimgo

stendor stendor Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** H**
  • Mesajlar 201
  • Beğeniler 6 / 26