Merhaba arkadaşlar daha önce ücretsiz olarak birçok arkadaşımıza tanıtım yazıları yayınladık. Faydası olmuştur diye tahmin ediyorum bazı arkadaşlar güzel geri bildirimlerde bulundu sağolsunlar. Destek olabildiysem ne mutlu bana.
Yeni bir destek süreci başlatmak istedim.
Bir önceki konu alttaki linkten görülebilir. Lütfen önce eski konuya göz gezdiriniz.
http://wmaraci.com/forum/dayanismalar/referans-amacli-3-kisiye-ucretsiz-sartsiz-tanitim-yazisi-yayinlatma-imkani-veriyorum-194357.html
Şimdiki konumuza gelirsek. wwww.hdfilmsite.wordpress.com sitesinde yayınlanan konular ve tanıtım yazılarına 2 adet mantıklı yorum bırakan herkesin tanıtım yazısını ve reklamını yayınlama kararı aldım.
Alexa değerinde faydasını göreceksiniz tanıtım yazısını yayınladıktan 1-2 gün sonra bile. Açtığım tanıtım yazıları ve konular googlede ilk sayfalarda index aldığı için hitte alma durumunuz olacaktır ayrıca. Sayfaya ortalama 500-800 Tekil kişi girmektedir şu anda zamanla dahada artabilir.
Mesela bugun bir konu açtık.
" Facebook Beğendirme Sitesi " ismiyle 26.sırada index almış konumda zamanla daha üst sıralara çıkma durumuda olabilir.
Alexa değeri
TR 6,333